Rafet El Roman, yeni albüm çıkaran Hakan Kahraman’ın klip yönetmenliğini yaptı.

Rafet El Roman müzisyenliğinin yanında yönetmenliğe de soyundu.

Kendi şarkılarından “Seni Sevmiyorum”u okuyan, kendi yetiştirdiği sanatçılardan Hakan Kahraman’ın klibini çeken Rafet El Roman, yönetmenlik koltuğunda oldukça başarılıydı.

Kaya Artemis Hotel’de çekilen klipte, oldukça başarılı ve disiplinli şekilde işini yapan Rafet El Roman profesyonel yönetmenlere taş çıkarttı.

Müzik hayatı boyunca birçok güzel şarkılar yazıp seslendiren Türkiye pop müziğinin güçlü seslerinden Rafet El Roman, müzik dünyasına yeni bir ses ve yetenek daha sürüyor.

Daha önceleri Yusuf Güney ve Azeri sanatçı Ezo’yu müzik dünyasına kazandıran Roman, şimdilerde ise genç bir ses ve yetenek olan Hakan Kahraman’ı müzik piyasasına hazırlıyor.

Genç yetenek Hakan Kahraman ise bir tesadüf eseri tanıştığı Rafet El Roman ile çalışmaktan dolayı çok şanslı olduğunu belirterek, çekilen klibin çok başarılı olacağına inandığını söyledi.

Amacım yeni seslere destek vermek

Pop müziğin güçlü seslerinden Rafet El Roman, amacının yeni seslere destek vermek olduğunu belirtti.

Müziğe Yusuf Güney ve Ezo gibi çok başarılı sesleri müzik dünyasına kazandıran Rafet El Roman bugünlerde ise Hakan Kahraman’ı müzik dünyasına sunmayı planlıyor.

Ülkemize sürekli geldiğini ve burada olmaktan mutlu olduğunun altını çizen El Roman, yılbaşında da Kıbrıs’ta program yapacağını ve şimdiden bunun heyecanını yaşadığını ifade etti.

Roman, Kıbrıs’ın turizm cenneti olduğunu ve daha çok tanıtılması gerektiğini söyledi.