Sözcü'den Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre babasının izinden gidip müzik dünyasına adım atan ve dj likle başladığı çalışmalarından sonra albüm hazırlığına girip single şarkılarını piyasaya çıkaran İdo Tatlıses, Paris adlı yeni single için klip hazırlığına girdi. Bir dönem Amerika ’da yaşarken adının aşk dedikodularına karıştığı Ebru Şancı ’dan vazgeçmeyen ve Paris adlı yeni single için çekeceği klipte Ebru Şancı ’ya yer veren İdo Tatlıses, klip için hazırlıklara başladı. Şarkının adının Paris olmasından yola çıkarak Paris ’te klip çekmeye hazırlanan İdo, Paris yolculuğuna Ebru Şancı ile çıkacak ve Paris ’te klip çekecek.

BABASI ‘BİZE UYGUN DEĞİL ’ DEMİŞTİ

Adının Ebru Şancı ile anıldığı dönemlerde babasından Ebru Şancı için veto yiyen ve İbrahim Tatlıses ’in bu kız bize uygun değil haberlerinin çıkması sonrası bu açıklamaya aldırış etmeyip klipte Ebru Şancı ’ya yer vermesi İdo ’nun babasını dinlemediğini ortaya çıkardı.

ONAY ANNEDEN GELDİ

Önceki gün Etiler ’deki Tatlıses Kebap ’a giderek orada Derya Tuna ile buluşan Ebru Şancı ’nın anne Derya Tuna ’dan klip için de onay aldığı öğrenildi.