Hülya Avşar yine rahat durmadı. Hülya Avşar korta mor bir tütüyle çıktı, şov yaparken Hülya Avşar'ın eteğine bakmaktan Ferhat Göçer maçı kaybetti. Partneri Ferhat Göçer yenilginin nedenini açıkladı:
Maç boyunca Hülya’ya baktım, o yüzden yenildik.

Hülya Cup Tenis Turnuvasında ünlü isimler korta çıktı. 14’üncüsü yapılan turnuvada Hülya Avşar-Ferhat Göçer ikilisi, Ömür Gedik ve Behzat Gerçeker ile karşı karşıya geldi. Tüm gözler tütüyle maça çıkan Avşar’ın üzerindeydi. Öyle ki Gedik-Gerçeker ikilisine karşı maçı kaybeden Göçer, yenilgiden dikkatini dağıtan partnerini sorumlu tuttu.

Göçer’in “Bütün maç boyunca Hülya’nın eteğine baktım, o yüzden yenildik” sözleri herkesi güldürdü. Avşar ise “Ferhat ilk gördüğünde gözleri yuvalarından oynadı” dedi.

Ömür Gedik ise sevgilisine esprili bir karşılık verdi: “Ferhat istediği yere bakabilir. Aile içi şiddet olmasın diye partner olmuyoruz.

Hülya Avşar bir sonraki maça baştan aşağı kapalı kıyafetle çıkacağını söyledi. Hülya Avşar Ben önde top beklerken sen nereye bakıyordun diyerek partneri Göçer’e yüklendi. Göçer, maçın ardından suçlu tütüyü basına gösterdi. Avşar ise ;

“Tenis federasyonu başkanı olmak ister misiniz?” sorusunu şöyle yanıtladı:
“Hiçbir şeyin başkanlığı güzel değil. Başkan da, milletvekili de olsam tütü giyerim. Meclis’te tütü yasak mı?”