Takvim'de yer alan habere göre uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası alınca kaçan ve 168 gün sonra İstanbul'da bir villada yakalanan Deniz Seki, kalan cezasını çekmek için 16 Kasım akşam saatlerinde Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. İkinci kere girdiği cezaevindeki ilk gecesinde ağlama krizine giren popçuyu dün, kardeşleri Serdar ve Serkan Seki ile yazarımız Özgür Aras ziyaret etti. Aras, Deniz Seki ile ilgili izlenimlerini şöyle anlattı:

'KOĞUŞTAKİLER BAĞRINA BASTI'

"Deniz, haksızlığa ve çifte standarta uğradığını düşünüyor. Bunun için çok çok üzgün ve kırgın. Yaşadığı olayın, sadece bir magazin haberi olarak da verilmesine üzülüyor. Bana defalarca 'Bunca yıl magazin sektöründe bulundum ama hiç dost biriktirememişim' dedi. 13 kişilik bir koğuşta kalıyor. Tek tesellisi, koğuş arkadaşlarının hepsiyle çok iyi anlaşıp kader mahkumu arkadaşlarının onu bağrına basması."

'İBRET OLSUN DİYE'

Öte yandan Seki'nin avukatı Naim Karakaya ise popçuyla ilgili şunları söyledi: "Deniz, ibret olsun diye seçildi. Aynı muamele diğer ünlülere yapılmadı. Kimseye aynı muamele yapılmasından mutlu olmayız ama Deniz Seki için de adalet olmasını isterdik."