Futbolcu Ashley Cole'dan kendisini aldattığı için boşanan 29 yaşındaki Chery Cole, ilk iş olarak bir kliniğe gidip cinsel yolla bulaşan bir hastalığa yakalanıp yakalanmadığını öğrenmek için test yaptırdığını itiraf etti. Cole, birden çok kadınla kendisini aldatan eski eşinden AIDS başta olmak üzere bu tür bir hastalık kapmadığını öğrenince biraz da olsa rahatladığını, ama olayın neden olduğu ruhsal yaraların hala iyileşmediğini de anlatıyor kitabının sayfalarında.

Ünlü şarkıcı kitabında kocasının kendisini aldatmasına ilişkin haberleri ilk olarak bir gazetenin internet sitesinde okuduğunu da anlatıyor. Bir gece yarısı nasıl ihanete uğradığını satır satır okuyan şarkıcı karışık duygular içine girmiş. Sonra da kendi deyimiyle "delirmiş gbi" kocasına saldırıp onu tekmelemiş, sarsmış ve yüzünü tırmalamış.

Olayın ortaya çıkmasının ardından evliliğine bir şans daha vermek isteyen Cole, hemen boşanmayı tercih etmemiş.  Ama o dönem de kolay geçmemiş Cheryl Cole için. Günde 20 sigarayı ardı ardına içtiği, alkole sığındığı günler olmuş.

Sonunda da boşanmaya karar vermiş.

Cheryl Cole bütün olanlara rağmen bir parçasının her zaman kocasını seveceğini düşünüyor. "Ben onu çok sevdim ve günün birinde onun için hiçbir şey hissetmeyeceğimi hayal bile edemezdim" diye anlatıyor kitabında. 

2006'da görkemli bir düğünle evlenen çift 2010'da boşandı.     

SKANDAL YARATMIŞTI

Chelsea'de top koşturan Ashley Cole’un ihaneti bir skandalla ortaya çıkmıştı.

Cole'un otel odasında çekilmiş çıplak pozları, erotik pozlarıyla tanınan 28 yaşındaki model Sonia Wild’ın cep telefonunda çıktı.

İngiltere Milli Takımı’nın Dünya Kupası provası niteliği taşıyan Andorra ile oynayacağı maçtan bir gün önce, 9 Haziran 2009 gecesi telefonuna Cole’un ayna karşısında çekilmiş çırılçıplak bir pozunun geldiğini söyleyen model Sonia Wild, “O’nu hemen tanıdım. Bir kaç kadeh eşliğinde karşılıklı resimlerimizi göndererek mesajlaşmaya devam ettik. Sonuçta Cole çok ünlü bir futbolcu, böyle bir deneyimi kaçıramazdım. Bana sürekli ne kadar müthiş göründüğümü ve hemen buluşmamız gerektiğini söyleyip durdu” dedi.

Cole ise, haberi ortaya çıkaran The Sun gazetesine yaptığı açıklamada, fotoğrafları kendisinin göndermediğini söyledi. Ünlü futbolcu, “O telefon ‘kullan-at’ tarzı bir telefondu. İçinde hala kontör olduğu için bir arkadaşıma verdim ama aptallık edip telefonun içeriğini silmeyi unutmuşum. O da benim gibi davranarak böyle bir olaya karışmış. Ayağım sakat olmasaydı çok gülerdim.” yorumunu yaptı. Ama tüm bunlar Cole çifini bir arada tutmaya yetmedi.