Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar: 
(21 Mart - 19 Nisan)
Evinizde yapmanız gerekenler üstünde ağırlık oluşturabilir. İşe gittiğinizde bile aklınız evde ya da aile bireylerinizde olabilir. Bir şekilde sorumluluklarınızı yerine getirmenin yolunu bulduğunuzda rahatlayabilirsiniz. İşinize, hedeflerinize konsantre olmak için evinizi ihmal etmemelisiniz. 

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar: 
(20 Nisan - 20 Mayıs) 
Kardeşlerinizle görüşebilir, yakınlarınızı arayabilir, kısa ziyaretler yapabilirsiniz. Kısacası bugün bolca iletişim içinde bulunabilirsiniz. Bildiklerinizi aktarmanız, merak ettiklerinizi öğrenmeniz için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Komşuluk ilişkilerinizi geliştirmek, yeni fikirler üretmenize destek olacak. 

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar: 
(21 Mayıs - 20 Haziran) 
Gün içinde savurgan olmamalı, zevkleriniz için para harcamaktan uzak durmalısınız. Yapacağınız yatırımların karlı olması için dikkatli hareket etmelisiniz. Değerlerinize sahip çıkmak, kaynaklarınızı korumak en iyisi olacak. Kazançlı yatırımlar yapmak için daha hesaplı hareket etmelisiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar: 
(21 Haziran - 22 Temmuz) 
Gün içinde doğal olarak ön plana çıkacak, şartları istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz. Son günlerde üstünüze çöken ağırlıktan kurtulmanın avantajlarını iyi kullanmalısınız. Kişisel isteklerinize yönelmeli, atmak istediğiniz adımları ertelememelisiniz. Sağlığınızla ilgili yapmanız gerekenleri de ihmal etmemelisiniz. 

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar: 
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Bugünü geri planda geçirmek, inzivaya çekilmek en iyisi olacak. Ne kadar isteklerinize konsantre olursanız, o kadar zorlanırsınız. O yüzden olayları akışa bırakmalı, sakinliğinizi korumalısınız. Yakın zamanda ihtiyacınız olacak enerjinizi boşa harcamamalısınız. Sabırlı olmalısınız. 

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar: 
(23 Ağustos - 22 Eylül) 
Yeni kişilerle tanışabilir, arkadaşlarınız sayesinde etrafınızı genişletebilirsiniz. Sosyalleşmenin yararlarını görmezden gelmemelisiniz. Tek başında değil, kolektif hareket ederseniz duygularınızın da canlandığını hissedebilirsiniz. Dostlarınızdan alacağınız destek önünüzdeki engelleri aşmanıza yarayacak. 

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar: 
(23 Eylül - 22 Ekim)
Günün ilk saatlerinden itibaren önemli kişilerle görüşebilirsiniz. Sosyal platformlarda kendinizi ortaya koymanız gerekebilir. Yapmanız gerekenleri çekinmeden sergilemeli, sahnede olduğunuzu bilmelisiniz. İşiniz, kariyeriniz adına küçük ama önemli değişimler olabilir. 

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar: 
(23 Ekim - 21 Kasım)
Başka kültürlere yakın olacağınız, farklı kişiler tanıyacağınız bir gündesiniz. Sanal ortamda yapacağınız basit bir gezintiden bile yeni, değerli kişiler, öğretiler öğrenebilirsiniz. Şartları iyi değerlendirdiğinizde gelişime yakın olabilirsiniz. Maddi, manevi anlamda iyimserliğinizi geri dönüşümünü görebilirsiniz. 

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar: 
(22 Kasım - 20 Aralık)
Maddi konularda endişeleriniz artabilir. Borcunuzu, kredi kartınızı öderken hesaplarınızı gözden geçirmelisiniz. Olası ek ödemeler için yedek akçe bulundurmanız yararlı olacak. Eşinizden, ortağınızdan destek alabilirsiniz. Ancak dikkat etmezseniz onun da gidelerini karşılamak durumunda kalabilirsiniz. 

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar: 
(21 Aralık - 19 Ocak) 
Etrafınızla ilişki kurmanız gereken bir gündesiniz. Bugün tek başınıza hareket etmemeli, eşinizin desteğini almalısınız. Yalnızsanız bile dikkatiniz karşınızdakiler üzerinde olmalıdır. Böylece ilişkilerinizi düzenleyebilir, sinerji yaratabilirsiniz. Gösterdiğiniz empatinin karşılığını hızla alabilirsiniz. 

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar: 
(20 Ocak - 18 Şubat) 
Bugün ofisinizde pek çok işin altından kalkmanız gerekebilir. Detaylara daha özen göstermelisiniz. Tamir etmeniz gereken eşyalar, elden geçirilmesi gereken objeler sizi yorabilir. Ancak yaptığınız işte verim yaratacak, hızını artıracak şeyleri düzenlemiş olmalınız hünerlerinizi rahatça sergilemenizi sağlayacak. 

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar: 
(19 Şubat - 20 Mart) 
Kendinizi hoş, yaratıcı ve çekici hissedeceğiniz bir gündesiniz. Etrafa neşe saçabilir, hayatın zevkini çıkarabilirsiniz. Hatta flört etmek isteyebilir, etrafınıza çapkın bakışlar atabilirsiniz. Ancak kendinize fazla güvenerek alacağınız riskleri ödemeye de hazırlıklı olmalısınız. Spekülasyonlara açık olabilirsiniz.