Havaalanında XRAY cihazıdan geçerken güvenliğin dikkatini çekmesi üzerine tamamen soyundurulan ve sonunda o büyük ve belirgin olan şeyin cinsel organı olduğu anlaşılan JOHAN FALCON amerikada büyük sükse yarattı.

Bazı televizyon kanallarına katılan JOHAN; normal halinin 20.5 cm olduğunu ve ereksiyon halinde ise bu uzunluğun 35 cm'i bulduğunu söyledi.

Yaptığı ropörtajlarda keşişkülahı ekstreli KIRMIZI BAL’ı Çin’de kaldığı süre içerisinde sürekli olarak tükettiğini ve zamanla büyümeye başladığını gördüğünü dile getirdi.

Haftada 1 kavanoz yediğini ve hem kendisini çok dinç, kuvvetli hissettiğini hem de ilişki sırasında inanılmaz performans yaşadığını anlattı.


                                                JOHAN FALCON

Keşişkülahı ekstreli KIRMIZI BAL, glikozitler, icariin ve noricariin içerir.

Etkili bölümü % 3 ve türüne göre daha da fazla ikariin (icraiin) içeren kurutulmuş yapraklarıdır. Çok güçlü bir cinsel uyarıcı (afrodizyak) dır.

Özellikle Çin, Kore ve Japonya’da bu bitki ve etkileri ile ilgili geniş kapsamlı olarak yapılan hem laboratuvar, hem de klinik çalışmalarda gerek fare ve tavşanlar üzerinde ve gerekse insanlarda kesin ve açık biçimde cinsel aktiviteyi ve performansı artırdığı gözlenmiştir.

ABD’de cinsel sağlık uzmanı doktor Dr. Jeffrey Nighten tarafından geliştirilen bir formül ile Epimedium (keşişkülahı) özel içerikli KIRMIZI BAL’a dönüştürüldü.

KIRMIZI BAL (RedHoney) ‘in özelliği epimedium ‘un acı özelliğini bastırabilmesidir ve dilenildiği zamanda dilenildiği kadar yenilebilmesidir.

Haftalık olarak hazırlanmış olan küçük kavanozların her birisi 1 haftalıkdır.

Dr. Jeffrey Nighten 1 ay’da 5 kavanoza kadar kullanım sağlanabilir ve 30 günün sonunda 4 cm’e kadar büyüme ve 1 cm kadar da genişleme olduğu gözle görülebilir diyor.