İPLE BAĞLANAN ROMEN’E İŞKENCE YAPILDI, ÖLENE KADAR DÖVÜLDÜ

Lefkoşa’ın Rum kesiminde, “Palluriotissa”daki (Okullar bölgesi) bir evde Romen uyruklu bir kişi, dövülerek öldürüldü.

Politis ve diğer gazeteler, dün sabahın erken saatlerinde, saat 01.30 sularında Romen’in okullar bölgesindeki evine giren alkollü 4 Romen’den biri tarafından bağlandığı ve dövülerek öldürüldüğünü yazdı.

Habere göre sabahın erken saatlerinde, bahse konu evin önünde yatan birinin görülerek polise haber verilmesi üzerine ortaya çıkan olaya; Romenler arasındaki ekonomik anlaşmazlığın sebep olduğu üzerinde duruluyor. Cinayet yerine giden polis, kapı önünde yatan kişinin ölü, ev içerisindeki sarhoş 4 kişiden birinin de hafif yaralı olduğunu saptadı.

Gazete Palluriotissa’daki eve giren 4 Romen’den üçünün, öldürülen Romen’in ev arkadaşı olduğunu, beraberlerinde eve giden 4’üncü Romen’in ev sahibini önce bağladığını, ardından da yumruk ve tekmelerle ölene kadar dövdüğünü, olay sırasında, dövülen Romen’in ev arkadaşlarının alkol almaya devam ettiklerini yazdı.

Alithia haberi “Öldürene Kadar Dövdü, İşkence Yaptı” başlığıyla aktardı. 54 yaşındaki ev sahibi Romen’in, sarhoş ev arkadaşlarıyla birlikte evine giren 4’üncü Romen tarafından iple sandalyeye bağlandığını, tekme ve yumrukla ölene kadar dövüldüğünü ancak vücudunda kırık camlar ve bıçakla yapılmış yaralar da saptandığını bildirdi.