Kadınların etkilendiği en önemli 3 maddenin ne olduğunu merak ettin mi hiç? Merak etmemiş olsan da, bu yazıyı okuduktan sonra, kadınların psikolojisi hakkında daha fazlasını öğrenmek isteyeceksin. “Kadınları anlayamıyorum” cümlesini bugüne kadar mutlaka kullanmışsındır. Bu hayal kırıklığına uğratan cümleyi bu yazıyı okuduktan sonra hayatından sonsuza dek çıkaracağının garantisini veriyorum.

1) Kadınları anlamana gerek yok. Onlarla anlaşmayı bilmelisin.

Bunu yıllardır herkese söylüyorum. Kadınları anlayamıyorum deyip kafayı yormaya gerek yok. Kadınları anlamaya gerek yok.

Onlarla anlaşmak, doğru yaklaşımdır. Doğru yaklaşımın da ince detayları var.

Kadınları etkileme alanında gerçek bir rahatlığa ulaşmak istiyorsan, bu detayları aynı bir öğrenci gibi okuyup öğrenmen gerekiyor.

2) Yakışıklı olmaya ya da çok paraya gerek yok.

Özellikle bizim ülkemizde bu iki noktaya çok inanılıyor. Güzel kadınlarla birlikte olmak için, paraya pula, ya da seksi bir vücuda ihtiyacın yok.

Kadınların beynindeki gizli çekicilik düğmelerinin bir kaçına dokunduğun zaman, para faktörü ya da görüntü faktörü tamamen ortadan yok oluyor.

Ama uyarıyorum! Bunlara ihtiyacın yok diye, yapmamak da hata olur. Kaliteli bir erkek olarak, kendine bakacaksın, paranı kazanacaksın. Demek istediğim, bunlar önünde bir engel olmasın!

3) Aşık ve Sağlayıcı Faktörleri

Bu faktör, kadınlardan ziyade erkekleri anlatan bir faktördür ve 2.maddeyle birebir alakalıdır.

Sana iki erkek modelinden bahsetmek istiyorum. Aşık ve sağlayıcı… Sağlayıcı erkek, kadına “maddi” olarak destek sağlayan erkektir.

Ünlü modelleri genel olarak bu erkeklerin yanında görürüz. Fakat inanılmaz zengin bir iş adamı değilsen, ünlü modellerle birlikte olamayacaksın diye bir şey yok.

Aşık modeli erkeklerden bahsetmek istiyorum. Tarihte, Casanova ve Don Juan bu modelin efsanevi isimleridir.

Kadınlara maddi olarak destek sunmuyorlar ama daha önemli ve ciddi bir güce sahipler… Kadınların duygularına hitap ediyorlar!

Duygularına hitap ettikleri için, kadınların hepsi için birer bağımlılık haline geliyorlar. Ünlü bir manken, sağlayıcının yanında görünse de, fırsat buldukça aşığın yanına gidiyor, çünkü kendini orada huzurlu ve mutlu hissediyor.

Kadınları etkilemenin yolları konusunun arkasındaki sır, aşık modeli erkek olabilmektir.

Bu konuya biraz daha girebilirsen, kadınlar hakkında bilmen gereken her şeyi öğreneceksin.

Gününün büyük bir kısmını, sağlayıcının yanında geçirse de, seni aklından çıkaramayacak.

Karşılaştığı her anda aklına geleceksin ve fırsat buldukça senin, aşık erkeğin yanına gelecek ve kendini onun kollarına teslim edecek.