İster hafta sonu küçük bir kaçamak ister uzun soluklu bir dinlenme ister eğlence için Kıbrıs dört mevsim sizi bekliyor. 

Girne, Lefkoşa, Magosa ve bu illerin barındırdığı büyülü tarih, lüks oteller, eğlence Kıbrıs'ı her dönem, her yaş grubundan insan için gözde bir tatil bölgesi olarak öne çıkarıyor. Balayı çiftlerinin de tatil için en çok tercih ettiği ülkelerden olan Kıbrıs, vizesiz, pasaportsuz, free shop'tan alışveriş yapılabilen keyifli bir yurt dışı tatili için belki de en ideal destinasyon. KKTC'nin Türkiye'ye bakan yüzü olan Girne, Kıbrıs'ın başlıca eğlence merkezlerinden biri. Özellikle Girne Limanı'nın çevresini restoranlar ve barlar süslüyor. Burada her daim eğlence ve kalabalık görülüyor. Girne Limanı'ndaki 16'ncı y.y.'dan kalma tarihi kale ve içerisindeki nadide eserleri barındıran müze misafirlerini tarihe yolculuğa çıkarıyor. Lefkoşa ise ikiye bölünmüş bir şehir. Birçok tarihi yapı ile birlikte acı ve dramı içinde barındırıyor. Şehrin en büyük özelliği Berlin Duvarı'nın yıkılmasından sonra, dünyada iki taraflı tek başkent ve şehir olması. Şehir yeşil hat diye adlandırılan sınırla ikiye bölünmüş. Kuzeyinde Türkler, güneyinde Rumlar, ara bölgede ise Birleşmiş Milletler Barış Gücü bulunmaktadır. Lefkoşa'daki en önemli tarihi yapılar Arap Ahmet Camii, Kumarcılar Hanı. 

TARİH DERSİ GİBİ 

Ortaçağ Avrupa mimarisinin günümüzde yaşayan en güzel örneklerinden birisi ise Magusa şehri... Bugün Avrupa'da bile görülemeyecek kadar çok Gotik ve Barok mimari eser Magosa'da görülebilir. Salamis Antik şehri ise bugüne dek kalıntılarına rastlanan en eski şehirlerden biri. Magosa ve civarında geçirilecek birkaç gün, sanki bir tarih dersi gibi. Kıbrıs'ta dünyaca ünlü markaların çeşitli ürünlerinin, hem orjinal hem de çok kaliteli taklitleri bulunuyor. Kıbrıs'a özgü el sanatı eserleri satan dükkânlar da ülkenin her yerinde bulunuyor. Lefkoşa'da özellikle Belediye Çarşısı ve Girne Ordu Pazarı alışveriş için cazip noktalar. Gece hayatı Kıbrıs'ta oldukça renkli. İstanbul, Ankara, İzmir, Bodrum, Marmaris, Çesme ile kıyaslandığında da çok pahalı değil. Çok sayıda Hint, Çin, Fransız ve İtalyan farklı kültürlerden lezzetlerin sunulduğu restoranlar bulunmaktadır ki bu restoranlar içerisinde sezonda canlı müzik ve eğlence geceleri düzenleniyor. 

Özgür paket avantajları

Jolly Tur Kıbrıs'ta tatil yapmayı düşünenlere kendi uçaklı paketlerini oluşturma imkânı sunuyor. Paketler tüm hava yollarına ait uçak bileti ve transfer hizmetlerini de kapsıyor. THY ile Jolly Tur'a özel fiyatlarla uçuş imkânı da uçaklı paketlere olan ilgiyi artırıyor. Yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinin yanı sıra tatillerini Kıbrıs'ta geçirmek isteyen misafirler için Jolly Tur, 4 Şubat'a kadar yüzde 35 erken rezervasyon uygulamasını devam ettiriyor.