Müjdeler Olsun...

Turan Katırcıoğlu Yoğun Bakımdan çıktı.

Pazar gün (15/01/2012) Kıbrıs Manşet Muhabiri Nidai Tancer, İstanbul'da Acıbadem Kozyatağı Hastanesinde Katırcıoğlu ailesini ziyaret etti. Ziyaretten ziyade Tancer, Katırcıoğlu ailesiylede bol bol sohbet etme zamanı buldu. Ayrıca Turan Katırcıoğlu'nu yoğun bakım ünitesinde ziyaret ederek elini tuttu. 

Turan Katırcıoğlu'nun annesi Havva Seda Katırcıoğlu: Turan yoğun bakımdayken medyada yer alan yalan, yanlış haberler bizi çok üzdü. Biz hiçbir şekilde kimseye Turan'ın yoğun bakım süreci ile ilgili basın açıklaması yapmadık. Oğlumuz Turan ile ilgili YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI haberleri yayınlandığı sırada biz yoğun bakımda oğlumuzun yanındaydık. Böyle bir bilgiye nereden vardıklarını bilmiyoruz. Şeklinde konuştu.

Turan Katırcıoğlu'nun babası Ali Katırcıoğlu: Gerçekden medyada çıkan bazı haberler bizi zor durumda bıraktı. Turan ile ilgili YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI haberlerini okuyan yakınlarımız bizi arıyordu ve bizden açıklama bekliyordu. Tüm topluma bu konuya göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Daha fazla konuşmak istemiyorum umarım en yakın zamanda Kıbrısa gelince tüm basına açıklama yapacağız.

Muhabirimiz pazar akşamı Kıbrıs'a döndü. Az önce Turan Katırcıoğlu'nun babası Ali Katırcıoğlu muhabirimize telefoniyen ulaştı. Müjdeler olsun Turan'ımız yoğun bakımdan çıktı. Haberini verdi ve ekledi; en kısa zamanda Kıbrısta görüşürüz.

Zor bir süreç olduğunu hepimiz biliyoruz. Kıbrıs Manşet Ailesi olarak geçmiş olsun diyerek, bizi sevindiren Katırcıoğlu ailesine acil şifalar diliyoruz.