Gazimağusa’da dün akşamüzeri saat 18.00 sıralarında dikkatsizlik ve aşırı süratin neden olduğu trafik kazasında yaşları 11 ile 57 arasında değişen 5 kişi yaralandı.

Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki Alasya Park’ın karşısında gerçekleşen trafik kazası, anayoldan tali yola dikkatsizce dönüş yapan 52 yaşındaki Erdal Manyera’nın yönetimindeki Mercedes marka otomobil ile karşı istikametten süratli bir şekilde gelen 37 yaşındaki İlhan Doğruel’in kullandığı JJ 858 plakalı Ford marka aracın önünü tıkaması ve çarpışmaları sonucu oldu.

Kaza sonrasında her iki aracın şoförü de hafif yaralanırken, Ford marka araçta yolcu olarak bulunan 26 yaşındaki Selçuk Moran ve Mercedes marka araçta yolculuk yapan 11 yaşındaki Meryem Manyera ile 45 yaşındaki Remziye Manyera da yaralanarak ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Yaralılar arasında Selçuk Moran’ın diğer kazazedelere göre yaralarının daha ağır olduğu öğrenilirken, çekilen tomografisinin ardında hayati tehlikesi bulunmadığı açıklandı. 
Kazazedelerin Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındıkları bildirilirken, Gazimağusa Polis Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri de kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYNAK : KIBRIS