Çiftler genellikle seks esnasında gürültü yapmayı veya abartılı sesler çıkarmayı sever ve bu durum küçük bir yaramazlık olarak görülür.

Ancak seks yapılan mekan, çocuğa yakalanma riski, evde yaşayan aile büyükleri gibi birtakım dış etkenler nedeniyle seks esnasında hareketlerimizi ve çıkardığımız sesleri kontrol altında tutmak isteriz.

Araştırmalara göre cinselliğini seslerle süsleyenlerin cinsel açıdan daha çok tatmin olduklarını belirten CİSED Onursal Başkanı Cem Keçe bu konuda yapılan araştırma sonuçlarını bizlerle paylaşıyor.



Yapılan bir araştırmada, pornografik resimlere bakan erkeklerin, fotoğraflardaki kadınların yüzlerine, vücutlarının cinselliği çağrıştıran bölümlerine daha çok baktıkları görülmüş.

Bunun sebebi, kadınların yüzünde zevk aldıklarına dair izler aramalarıdır.

Ancak bazı çiftler yatak odasına gürültülü seks yapmaktan hoşlanırken, bazıları da komşuları uyandırmamak için sessiz olmayı tercih edebilir.

Çıkan gürültüden rahatsız olanların gece vakti polisi aramaları, git gide artan araştırmalar dâhilinde, çok daha yoğun ve tatmin edici bir cinsel yaşam için ödenebilecek küçük bir bedel gibi görünüyor.

Ancak bilim adamları gürültülü seksin bir dizi yolla cinsel zevki artırdığını söylüyor.