Birgül 21 yaşında üniversite öğrencisi genç bir kadındı. Muhafazakar bir ailenin kızı olan Birgül, birkaç sene önce üniversiteyi kazanmıştı. Ailesi, Birgül’ü başına buyruk olmaması için yurt yerine 50 yaşlarında yalnız yaşayan Şadiye isimli emekli bir memurun evine yerleştirmişti.

Birkaç yıl önce eşini kaybeden Şadiye’nin kızı doktor olup başka bir şehre tayin olmuştu. Şadiye Hanım emekli maaşının yetersiz kalması üzerine evinin bir odasını üniversite öğrencilerine kiralıyordu, son kiracısı da Birgül olmuştu. Birgül, ailesinin baskısından kurtulduğu için sevinçliydi.

“Şadiye Abla’yı kandırır, istediğim gibi flört edebilirim” diye düşünüyordu. Genç kızın ilk sevgilisi okuldan Ozan olmuştu. Bir gün Şadiye Hanım’ın kızını ziyarete gitmesi üzerine yalnız kalan Birgül sevgilisi Ozan’ı eve davet etti.

İki genç ilk kez baş başa kalmışlardı. Birgül, cinselliği sadece kulaktan dolma bilgiler ile internetten öğrendiği kadarıyla biliyordu ama İstanbul çocuğu olan Ozan seks konusunda oldukça bilgiliydi. İki genç önce yüzeysel olarak ilişkiye girdi. Ancak daha sonra Ozan, sevgilisini ikna ederek ilk kez cinsel ilişkiye girmesini sağladı.

O gün yaşadıkları ilişkiden çok zevk alan Birgül, artık sık sık Ozan’la birlikte olmaya başlamıştı. Bir gün iki sevgili birlikte bir bara gitmiş, heyecan olsun düşüncesiyle barın tuvaletinde sevişmeye başlamışlardı. Ancak temizlikçi kadın dolu olan tuvalette iki çift ayak görünce garsonlara haber vermiş, suçüstü yakalanan iki sevgili bardan atılmıştı..

Bir süre sonra Ozan’la yetinmeyen Birgül, yine aynı okuldan bu kez Yıldırım isimli bir öğrenciyle birlikte olmaya başladı. Ozan sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenince ilişkisin bitirmekle kalmayıp, Birgül hakkında dedikodu yapmaya başladı. O günden sonra okulun tüm çapkın öğrencileri Birgül’ün peşine düşmüştü.

Birgül de hiçbir erkeğe ‘hayır’ demeyip neredeyse okulun yarısıyla birlikte olmuştu. Genç erkeklerden sıkılan Birgül, ev sahibesi Şadiye Hanım’ın 49 yaşındaki erkek kardeşi Nuri ile de birlikte olmaya başladı. Ancak bir gün Şadiye Hanım, alışverişten eve erken dönünce Birgül’ün odasından garip sesler duymuş, kapıyı açınca kardeşini genç kadının üzerinde bulmuştu..

Şadiye Hanım, kardeşini evden kovduğu gibi Birgül’ün de ailesini arayıp “Üzülerek söyleyeyim ki kızınız burada yoldan çıktı. Hakkında bazı şeyler duyuyordum ama tesettürle gezen kızınıza bu dedikoduları yakıştıramıyordum. Ama neredeyse torun sahibi olacak yaştaki kardeşimi de ayartınca dayanamadım. Gelin kızınızı okuldan alın” dedi..

Ev sahibinin telefonunun ardından Birgül’ün ailesi genç kadını okuldan almaya karar verdi. Ancak ne var ki Birgül, kapatıldığı evde de rahat durmuyor, annesi babası evde olmadığı vakitlerde kardeşlerini ikna edip dışarı çıkıyor ve önüne ilk gelen erkekle birlikte oluyordu..

Genç kadının annesi, kızının yediği haltları biliyor ama onu öldürmesinden korktuğu için kocasına bir şey söyleyemiyordu.. Birgül, bir gün yine ailesinin olmadığı bir sırada evden kaçıp, bindiği taksinin şoförüyle ormanlık alana gidip cinsel ilişkiye girdi. Ancak taksi sürücüsü, sapık ruhlu biriydi. Genç kadından ters ilişki isteğinde bulunmuştu.

Okul yıllarında bu yöntemle bir iki ilişki yaşayan genç kadın canının yandığını belirterek anormal ilişkiye karşı çıktı. Birgül’den istediğini alamayan taksici, genç kadını soyup elbiselerini yanına alarak onu ormanda çırılçıplak bırakıp kaçtı. Ormanda genç kadını hayvanlarını otlatan yaşlı bir adam görüp jandarmaya haber verdi. Askerler genç kadına bir parka giydirip onu Jandarma karakoluna götürdü..

Askerler, genç kadının babasını ikna ederek pskilolojik tedavi görmesi için Birgül’ü bir polikliniğe yatırdı.

Genç kadın, şu anda yakalandığı seks hastalığından kurtulmak için tedavi görmeye devam ediyor..