Tüketiciler 29 Mayıs Çarşamba günü Kuzey Kıbrıs Turkcell mağazalarında satışa sunulan Xperia™ Z ile artıkKıbrıs’ta da Sony Mobile ürünlerine doğrudan ulaşma imkânı bulurken, Sony Mobile teknik servis ve satış sonrası hizmetlerinden de yararlanabilecek.


Sony’nin teknoloji ve tasarım konusundaki uzmanlığını, suya ve toza dayanıklılığın gücü ile birleştiren Sony Mobile Communications, süper telefon Xperia™ Z, Kuzey Kıbrıs Turkcell güvencesiyle adaya adım attı. 

 


Devrim yaratan yeni özellikleriyle akıllı telefon devrini kapatarak “süper telefon” dönemini başlatan Xperia™ Z; siyah ve beyaz renk seçenekleri ile Kuzey KıbrısTurkcell mağazalarında, tarifeye ek olarak 79 TL’den başlayan fiyatlarlasatışa sunuldu.




Kuzey Kıbrıs’taki kullanıcılarına sunacakları ürün ve hizmetleri; Full HD ekranı, sahip olduğu teknolojik özellikleri ve denge odaklı özel tasarımıyla bir “süper telefon” olan Xperia Z ile başlatan Sony Mobile’ın Pazarlama Direktörü Aysun Şabanlı; “Sony’nin bugüne kadar geliştirdiği en son teknolojileri, benzersiz içeriğini, tasarımını ve bağlantı olanaklarını su geçirmez bir cihazda bir araya getiren Xperia™ Z’nin, Kuzey Kıbrıs’ta da sabırsızlıkla beklendiğini biliyoruz.



Bugünden itibaren Kuzey Kıbrıs Turkcell mağazalarında satışa sunduğumuz Xperia™ Z ile KKTC’de vereceğimiz Kıbrıslılara özel ürün satışlarımızı ve teknik destek hizmetlerimizi başlatıyoruz. Bundan böyleKıbrıslı tüketicilerin ihtiyaçlarına ve kullanım alışkanlıklarına yönelik en yenilikçi cihazlarımızı Türkiye’yle aynı anda Kuzey Kıbrıs’ta da satışa sunacağız” dedi. 



Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca  da “Dünyanın en ileri teknolojilerini eş zamanlı olarak Kuzey Kıbrıs'taki müşterilerimize sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İletişimde ve teknolojide lider olmanın sorumluluğu ile insanımızı en yeni teknolojilerle buluşturmayı kendimize misyon edindik. Ada’da birçok ilki gerçekleştiriyoruz. İşimiz teknoloji derken aynı zamanda işimiz insan da diyoruz. İletişim ve teknolojideki liderliğimizi sosyal sorumluluk projelerimizle de taçlandırıyoruz” dedi.





Xperia™ Z’nin Öne Çıkan Özellikleri:

-      Mobile BRAVIA® Engine 2 teknolojisine sahip 5” 1080 x 1920p Full HD Reality Display ekran

-      En net fotoğraf ve videoları bütün ışık şartlarında yakalayabilen Exmor RS, HDR video ve Superior Auto özelliklerine sahip 13MP hızlı çekim özellikli kamera

-      Dayanıklı temperli cam ekran; toz tutmaz ve suya dayanıklı gövde (IP55 & IP57)

-      2GB RAM'a sahip 1.5 GHz dört-çekirdekli Snapdragon S4 işlemci

-      Batarya STAMINA modu ile 4 kat arttırılmış pil ömrü



Sony Mobile Communications Hakkında

Sony Mobile Communications, hem tüketiciler hem de profesyonel pazarlar için ses, video, oyun, iletişim cihazları ve bilişim teknolojisi ürünleri üreten global bir inovasyon lideri olan Tokyo merkezli Sony Corporation’ın bir iştirakidir. Sony Mobile Communications Xperia™ akıllı telefon portföyü ile Sony’nin bağlantılı eğlence deneyimleri dünyasına en üstün Sony teknolojisiyle premium içerik ve hizmetlerin yanı sıra kolay bağlantı olanaklarını da sunmaktadır.