SIZDE TELEFON DINLEMESI YAPABILIRSINIZ!

Tüm Android ve IOS işletim sistemli telefonlara uyumlu bir yazılım ile telefon dinlemesi yapmak, ortam dinlemek, resim çekmek, SMS takibi yapmak artık çok kolay. İşte çok özellikli yazılımın yetenekleri…

Dinleme yapılacak telefona bir şekilde ilgili yazılımı yüklüyorsunuz. Yazılım yüklendikten sonra size artık sadece yönetmek kalıyor.

Ortam Dinleme Nasıl Yapılır?

Hedef telefonun bulunduğu ortamı dinlemek telefona SMS atıyorsunuz. SMS’de kaç dk. ortamı kaydetmesi gerektiğini yazıyorsunuz. Bu SMS özel olduğundan karşı telefonda görünmüyor. Belirttiğiniz dk. dolduktan sonra hedef telefon görüşmeyi internetten gireceğiniz panele atıyor ve sizde oradan dinleyebiliyorsunuz.

Telefon Dinleme Nasıl Yapılır?

Hedef telefona arama geldiğinde veya hedef telefon bir yeri aradığında görüşmeyi kaydediyor ve size verilen panele atıyor. Panelden görüşmeye tıklayarak canlı bir şekilde ses dosyasını dinleyebiliyorsunuz. Kiminle, ne zaman, hangi saatte, kaç dk. Konuşulduğunun bilgisine ulaşabiliyorsunuz.

Bu yazılım sayesinde sürekli telefon başında olmanıza gerek yok.

Bütün kayıtları yazılım yapacağından siz sadece internet panelinizden konuşmaları dinleyebiliyorsunuz.

Gelen Giden SMS Takibi Nasıl Yapılır?

Hedef telefona gelen ve hedef telefonun gönderdiği bir SMS olduğunda anında size verilecek olan panele gelir. Panelden mesajın kimden geldiğini veya kime gittiğini saat ve tarihe varıncaya kadar görebilirsiniz.

Yer Tespiti (GPS) Nasıl Yapılır?

Hedef telefonun bulunduğu yeri sizin belirleyeceğiniz süre içinde (örnek : 30 dk. arayla veya 1 saat arayla) panelinize atar. Panelinizden de harita üzerinde adres bilgisini varıncaya kadar görebilirsiniz.

Ortam Resmi Çekme Nasıl Yapılır?

Telefon görüşme başladığı anda bulunduğu ortamın resmini çekerek panelinize atar. Sizde anlık olarak bulunduğu ortamın resmini görebilirsiniz.

Gelen Giden E-Mail Kayıtları Nasıl Yapılır?

Hedef telefona gelen ve giden e-mailleri internet panelinden izleyebiliyorsunuz. Tarih saat detayları ve içerik bilgisi ayrıntılı olarak kaydediliyor.

Sim Kart Değişikliği Nasıl Yapılır?

Hedef telefona başka bir simkart takıldığında yazılım size SMS atarak yeni simkart numarasını bildirir. Hiçbir değişiklik yapmadan aynı şekilde yeni simkartı dinlemeyebilirsiniz.

Girilen İnternet Sitelerini Nasıl İzlenir?

Telefonun girdiği tüm internet siteleri en ince ayrıntısına kadar izlenebilmektedir.

Telefon Rehberi Nasıl Kopyalanır?

Telefonun içinde bulunan tüm rehberi internet paneline çekilebilir.

Yazılım Telefon Görüşmelerini Nasıl Dinliyor?

Telefona bir arama geldiğinde veya bir arama yapıldığında size gizli bir SMS gönderilir. SMS mesajın içeriğinde aramanın gelen mi yoksa giden bir aramamı olduğu ve hangi numara ile görüşme başladığı bilgisi yer alır. Böylece aramanın başladığını öğrenirsiniz. Kendi telefonunuzdan programı yüklediğiniz telefonu arayarak gizlice araya dahil olursunuz. İsterseniz bütün görüşmeler için, isterseniz sadece sizin belirlediğiniz numaralar için “Görüşme Başladı Mesajı” isteyebilirsiniz. Bütün bu ayarları uzaktan dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Yazılım Bulunduğu Ortamı Nasıl Dinliyor?

Yazılım yüklenen telefon ayni zamanda bir dinleme cihazı haline dönüşür. Önceden belirlenen bir numaradan casus programın yüklü olduğu telefon arandığınızda telefon otomatik olarak hiç zil sesi çalmadan açılır. Ekranda yapılan aramayla ilgili herhangi bir belirti olmaz, numara çıkmaz, telefon titremez. Hiçbir şekilde ışık yanmaz, ekran aydınlanması olmaz. Telefon ekranında aramayla ilgili hiçbir bilgi görüntülenmez. dinleme işlemi bittikten sonra telefon kapandığında yine karsı tarafta ekranda aramayla ilgili herhangi bir belirti olmaz.