ASIM VEHBİ; "EFSANE, KENDİNE KÜÇÜK HEDEF SEÇMEZ"

GAÜ ÇETİNKAYA, YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ ÖZGÜRGÜN İLE BULUŞTU


Geçtiğimiz sezonlarda geçirdiği sıkıntılı dönemleri,efsanevi kurumsal kimliğine dahil olan "Girne Amerikan Üniversitesi" ile dipten mücadeleye yeniden katılarak başarılı bir son dönem geçiren GAÜ Çetinkaya Futbol Takımı Sporcuları; Yeni teknik direktörleri Mehmet Ali Özgürgün ile GAÜ Çetinkaya Tesisleri'nde gerçekleşen sabah kahvaltısında biraraya gelerek buluştular.

GAÜ Çetinkaya Türk Spor Kulübü Başkanı Asım Vehbi'nin evsahipliğinde gerçekleşen yeni sezonun takım için ilk buluşması olan kahvaltı sırasında, birlik ve beraberliğin tereddütsüz devam ettirileceği mesajları verildi.



Vehbi; "bu buluşma, yeni teknik direktörümüzü futbolcularımız ile ilk buluşturma toplantısı"

Yeni sezon için, sportif faaliyetlerinin 25 Haziran'da başlayacağını ifade ederek sözlerine başlayan GAÜ Çetinkaya Türk Spor Kulübü Başkanı Asım Vehbi; " Ancak hazırlıklarımızın sürekli olduğunu söyleyebilirim. Sezon bitimi ile sporcularımız, mayıs ayını serbest dönemleri dahilinde tamamladılar. Yönetim olarak; yeni teknik direktörümüz Mehmet Ali Özgürgün'ün takımın başına getirilmesi ile başlayan ve transfer gereksinimlerimize bağlı olarak devam edecek çalışmalarımız da kararlılık ile sürecektir." dedi.

Yeni transferler konusunda ise; "şu an geldiğimiz noktada, iki genç arkadaşımız için; biri bonservisin alınması, diğerinin de kiralık statüsünde olmak üzere transfer işlemlerinin tamamlandığını söylemek istiyorum. Geçen sezon, takımımızda kiralık olarak oynayan Serkan'ın bonservisi de alınarak son nokta koyulmuş oldu. Böylece, 3 arkadaşımızın durumları artık nettir. Gerek takım içinden, gerekse takım dışından kalıcılıklarını devam ettirmek veya renklerimize bağlamak istediğimiz genç arkadaşlarımız ile görüşmelerimiz de devam ediyor. Transfer sürecince 3 ya da 4 oyuncuyu daha kadromuza katabilmeyi arzu ediyoruz." şeklinde konuştu.

Aynı zamanda; Girne Amerikan Üniversitesi'ni temsil ettiklerinin altını da çizen Vehbi, "centilmenlik" konusunun temel refleksleri olduğunun bir kez daha önemine dikkat çekti. GAÜ Çetinkaya Türk Spor Kulübü Başkanı Asım Vehbi konuşmasının son bölümünde" bugünkü buluşmamız, yeni teknik direktörümüz Mehmet Ali Özgürgün Hocamız'ı, futbolcularımız ile ilk buluşturmamız mahiyetindeydi. Teknik heyetimiz, 25 Haziran itibarı ile de salonda başlayacak şekilde, yeni dönemin sportif faaliyetlerinin başlangıç gününü de arkadaşlarımıza bu toplantı vesilesi ile iletmiş de oldu. Efsane,

kendisine küçük hedef seçmez. Biz, geçen sezon dipten gelerek, çok başarılı bir sezon geçirdik. Bu sezon, hedefimiz tabiki şampiyonluktur. Kulübümüzün spor ve centilmenlik etiğine uygun olarak en iyi şekilde mücadele edip, şampiyon olacağına inanıyorum." dedi.



ÖZGÜRGÜN; "futbolcu ve teknik direktör için kusursuz iletişim şansını elde ettiğimize inanıyorum"

Yeni sezonda, GAÜ Çetinkaya'nın başında teknik direktör olarak bulunacak Mehmet Ali Özgürgün ise; Şampiyonluk için idealize olduklarını belirterek, "iyi oyuncular, iyi bir yönetim anlayışı ve futbolcu ile teknik heyet arasındaki kusursuz iletişim şartlarını oluşturan kulübün şampiyonluğun tek adayı olduğunu, bu anlamda GAÜ Çetinkaya'nın şampiyonluğun en büyük adayı olacağını da söyleyebilirim" şeklinde konuştu.