Akpınar Başkanlığındaki GAÜ Heyeti Başbakan Yardımcısı Ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ı Ziyaret Etti  

 Denktaş: “Üniversitelerimizle İşbirliğini Geliştirmemiz Gerekiyor”

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar başkanlığındaki heyet, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ı makamında ziyaret ederek, yeni kurulan hükümetin ülke için hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar başkanlığındaki, aralarında; Yöneticiler Kurulu Başkan Vekilleri Doç. Dr. Asım Vehbi, Olgun Üstün, Rektör Prof. Dr. Kutsal Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri, Doç. Dr. Hossein Sadri, Aral Doğu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Oğuz Karakartal ve Prof. Dr. Zafer Ağdelen ile Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Sualp Davut’un bulunduğu heyet gerçekleştirmiş olduğu ziyarette, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş’a görevinde başarılar dilerken, üniversitenin gelişim süreciyle ilgili bilgi verdi.

GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş ile gerçekleştirmiş oldukları toplantının çok verimli geçtiğini belirterek, GAÜ’nün stratejik gelişim programı ve içerisinde bulundukları hukuk süreci ile ilgili bilgi vererek desteklerini  istedikleirni ifade etti.

Denktaş: “Üniversitelerimizle işbirliğini geliştirmemiz gerekiyor”

Başbakan Yardımcısı Maliye Bakanı Serdar Denktaş ise gerçekleşen toplantının ardından yaptığı açıklamasında, üniversitelerle işbirliğini geliştirmek gerektiğinin altını çizerken, yeni dönemde de bu yönde çalışmaların hız kazanacağını ifade etti.