Manisa’da doktorun mide kanaması geçiren kardeşiyle ilgilenmediği gerekçesiyle çılgına dönen Barış Savaşkan bindiği otomobili ile acile daldı. Olayda şans eseri yaralanan olmazken, 4 kişi gözaltına alındı.



Olay, Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Acilservisi’nde meydana geldi. Mide kanaması geçirdiği belirtilen kardeşi Hüseyin Savaşkan ile ilgilenilmediğini ileri süren Barış Savaşkan doktorlar ile tartışmaya başladı. Tartışma sonununda sinirli bir şekilde aracına yönelen Savaşkan diğer kardeşi Zafer, arkadaşı Abuzer Çetin ve Feride Bulut'un da içinde bulunduğu kendisine ait otomobilin direksiyonuna geçti. Barış Savaşkan, otomobili çalıştırıp acil servisin kapısına sürdü. Otomobil kapı camını kırıp acil servise dalarken, içeride bulunan güvenlik  görevlileri ile hasta yakınları büyük panik yaşadı. 

Yaşadıkları olayın şokunu atlatan Gücenlik  görevlileri otomobildeki 4 kişiyi yakaladı.  polis tarafından gözaltına alınan 4 şüpheli, Şehit Öztürk  polis Merkezi’ne götürüldü. Barış Savaşkan’ın yeğeni Güney Savaşkan, "Bana telefon ile anlattıklarına göre Barış, akşam saatlerinde mide kanaması geçiren kardeşini acil servise getirmiş. Doktorlar kardeşi ile ilgilenmediği için kızmış, ardından olay gerçekleşmiş" dedi.


Otomobille acil servise daldı!


Otomobille acil servise daldı!


Otomobille acil servise daldı!



Otomobille acil servise daldı!