Transferler doludizgin

Necmi Belge

K-Pet Liglerinin başlamasına bir ayı aşkın bir süre varken, 2016-2017 sezonu için takımların transfer çalışmaları doludizgin devam ediyor.


Bu bağlamda, sezona şampiyonluk iddiası ile giren GAÜ Çetinkaya yapyığı flaş transferlere ek olarak, geçtiğimiz sezon kadrosunda kiralık olarak yer alan K.Kaymaklı’dan Çağrı Kıral’ı transfer etmek isterken, bu futbolcuya karşılık Doğukan’ı takasta kullanmak istiyor.

Bu sezon şampiyonluğu hedefleyen bir başka başkent kulübü Federasyon Kupası şampiyonu K.Kaymaklı ise, İskele Gençlerbirliği’nin genç golcüsü Şenol Şöfer’i transfer etmek için çaba gösteriyor.

K-Pet Süper Lig şampiyonu Mağusa Türk Gücü, şampiyon kadroyu güçlendirmek için geçtiğimiz sezon adeta Değirmenlik takımını taşıyan Victor ve Can Özsoy’u kadrosuna katmak için çalışıyor.

İki sezon sonra yeniden K-Pet Süper Lig’e dönen başkentin köklü kulübü Gençlik Gücü transfere bomba gibi girerken, K.Kaymaklı’dan Ali Akbulut ile Girne Halk Evi’nden Özgür Ongun, Vadili’den Gökhan Özer ve Ceyhun Özalkın’ı kadrosuna dahil etti.

Bu arada, geçtiğimiz sezon GAÜ Çetinkaya’da kiralık olarak yer alan Yenicami’nin golcü futbolcusu Tansel Ekingen’in takımı ile anlaşamadığı öğrenilirken, bu futbolcuyu GAÜ Çetinkaya ile K.Kaymaklı’nın istediği belirtildi.