Milliler Abhazya seferinde

 

 

Ogün Genç KAÇMAZ- Okan KARADEMİR / KTSYD-ABHAZYA

 

Abhazya’nın Sukhum ve Gagra şehirlerinde 29 Mayıs – 5 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek CONIFA Dünya Kupası 2016 katılacak olan KKTC A Milli Futbol Takımı kafilesi, geçtiğimiz günb (27 Mayıs Cuma) adadan ayrıldı.

İstanbul üzerinden Rusya'nın Krasnodar şehrine geçen kafile  (28 Mayıs Cumartesi) kara yoluyla yorucu bir yolculuğun ardından Abhazya'nın Gagra şehrine ulaştı.

Milli Takım Teknik Direktörü Turan Altay, futbolcuların yorgunluğunu dikkate alarak  (27 Mayıs Cumartesi) yapılması planlanan antrenmanı iptal etti ve futbolculara istirahat verdi.

 

Serhan ve Kasım kadroda yok

Daha önceden açıklanan 23 kişilik milli takım kadrosunda yer alan Serhan Önet ve Kasım Tağman sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı. 21 futbolcu, 6 teknik heyet, 3 hakem, 2 basın mensubu ve 3 yöneticinin bulunduğu 35 kişilik kafile Welness Park Hotel'de konaklayacak.

 

Açılış

12 ülkenin 4 ayrı grupta mücadele edeceği CONIFA Dünya Kupası 2016'nın açılış töreni  akşam (28 Mayıs Cumartesi) gerçekleşti.

Padania ve Raetia ile C Grubu'nda 2. tur vizesi arayacak millilerimiz gruptaki ilk maçında yarın (29 Mayıs Pazar) saat 11.00'de Padania ile karşılaşacak.