Futbol Kulüpler Birliği, KTFF Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’da, önceki akşam olağanüstü genel kurul gerçekleştirerek,Kulüpler Birliği’nin tüzüğünü, oy birliği ile yeniledi.

Genel Kurul Özel Tahsin Divan Başkanlığı’na, Hamitköy kulüp başkanı Evren Mannaş’ın divan sekreterliğine seçilmesi ile başlandı. Olağanüstü genel kurulda Futbol Kulüpler Birliği yönetim kurulu, birliğin yeni tüzüğünü ve yeni logosunu üye kulüplerin onayına sundu ve tüzük ile Logo oy birliği ile onaylandı. Olağanüstü genel kurulda yapılan konuşmalarda, kulüplerin birlik beraberliğinin daha çok ön planda tutulması gerektiğine değinilirken, siyasilerin verdiği sözleri tutmadığı ve bu yönde sıkıntılar yaşandığı yönünde görüşler belirtilince daha çok ısrarcı olunması konusunda görüş birliğine varıldı.

Şuraya tepki

Futbol Kulüpler Birliği başkanı Hüseyin Özen Yılmaz, Spor Şurası’nda kendilerine gözlemci statüsünde yer verilmemesine tepki gösterirken, Futbol Kulüpler Birliği’nden 1 temsilcinin bile komitelerde yer almamasını eleştirerek bizden birilerinin de orda olması gerektiğini belirtti.