K-PET FUTBOL LİGLERİNDE 22. HAFTA BAŞLADI

OSMAN DİNLER

Kıbrıs Manşet Özel Haber

  Futbol liglerimizde 22. Hafta Cumartesi gün oynanan üç karşılaşma ile başladı. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda Gençlik Gücü ile Yeni Boğaziçi kozlarını paylaştı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Gençlik Gücü üstünlüğünde tamamlandı. İkinci yarının ortalarında ev sahibi Gençlik Gücü peş peşe kaydettiği gollerle maçı 3-0 getirtti. Maçın son bölümünde Gençlik Gücü maçın neticesini ortaya çıkaran golü kaydetti.  Gençlik Gücü, Yeni Boğaziçi’ni 4-0 mağlup ederek üç puanı alan taraf oldu.

Mağusa Türk Gücü ile Lefke  Gazimağusa Canbulat Stadı’nda karşılaştı. Maça nerdeyse golle başlayan Lefke  2. dakikada öne geçti. Gayet tempolu geçen karşılaşmanın ilk yatısını uzatma anlarında ev sahibi Mağusa Türk Gücü maça dengeyi getiren golü kaydederek ilk yarının 1-1 bitmesini sağladı. İkinci yarıda bu kez ev sahibi ekip öne geçti ve bu skoru koruyarak karşılaşmayı 2-1 kazanan taraf oldu.

Cihangir Stadı’nda Cihangir Merit Alsancak Yeşilova’yı ağırladı. Karşılaşanın genelinde misafir takım daha etkili bir oyun sergileyen taraf oldu. Merit  Alsancak Yeşilova iyi oyununun karşılığın her ilk yarının son anlarında kaydettiği gollerle 2-0 maçı kazanmasını bildi. 22. hafta Pazar günü dört karşılaşma ile devam edecek.

K-Pet Süper lig ve 1.Ligde alınan sonuçlar ve puan durumları ise şöyle oluştu;

K-Pet Süper Lig

GENÇLİK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ 4-0
CİHANGİR - MERİT ALSANCAK Y 0-2
MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - LEFKE 2-1
 

K-Pet 1. Lig

GÖRNEÇ - ESENTEPE 0-3
GÖNYELİ - LAPTA 3-2
AKOVA VUDA - ÇANAKKALE 3-2
GİRNE HALK EVİ - DEĞİRMENLİK 2-0