BULGARISTAN'DA  CAPE KALIAKRA ULUSLARARASI GOLF TURNUVASI GERÇEKLEŞTI

SPORCUMUZ  EMRAH ŞİMŞEK ŞAMPİYON ...

 

KKTC Golf Federasyonu'ndan 11 Kişilik bir takım, Golf Federasyonu Başkan'ı Dr. Hasan Öztoprak başkanlığında, her yıl geleneksel olarak Bulgaristan'da yapılan Uluslararası Cape Kaliakra Golf Turnuvası'na katıldı. 16/17 ve 19 Haziran tarihlerinde 3 gün olarak oynanan ve farklı ülkelerden golf oyuncularının katıldığı uluslararası turnuvanın B Kategorisi Şampiyonu golfcümüz Emrah Şimşek oldu. İlk 2 gün sonunda da birinci sırada olan Emrah Şimşek son gün final roundunda da başarılı bir oyun sonrası 32 puan alarak toplam 99 puan ile birinciliği elde etti.

Gülay Garabli ise 91 puan ile B kategorisinde yarışan 68 kişi arasında 5. oldu.

Ayrıca golfcülerimiz Gülay Garabli ve Emrah Şimşek Uluslararası takımda da yer alarak Balkan takımına karşı yarıştılar ve 5-4 kazandılar. Golfcülerimizin isimleri Şampiyona Resmi Web Sitesinde Kuzey Kıbrıs oyuncuları olarak yer aldı.

Turnuvanın yine önemli notlarından biri, açılış seramonisinde bir konuşma yapan Bulgaristan Golf Federasyonu Genel Sekreteri Seth Underwood, "Her yıl olduğu gibi Kuzey Kıbrıs'tan golfcü dostlarımızı bu yıl da aramızda görmekten çok büyük mutluluk duyuyoruz. Bu organizasyonların başından beri, 8 yıldır katılımcısı ve destekcisi olduğu için Kuzey Kıbrıs ekibine teşekkür ederim" dedi..

8 Yıldır golfcularımız Bulgaristan'daki turnuvalara katılmakta ve şampiyonluklar da dahil olmak üzere başarılı dereceler almakta.