Ares Triatletleri Kartal’da
Türkiye Triatlon Şampiyonası 2017’ın İstanbul ayağında ülkemizden Ares triatloncuları yarışacak

ARES’TEN 4 SPORCU YARIŞACAK:

Türkiye Triatlon Şampiyonası 2017’in İstanbul ayağını oluşturan Kartal Triatlonu yarın (13 Ağustos Pazar) gerçekleşecek ve şampiyonada ülkemizden, Ares triatloncuları Kemal Elektrikçi, Hüseyin Arhan, Cem Dağdelen ve Çağan Öztuna yarışacak

Ülkemizin başarılı triatloncularından olan ve geçmiş yıllarda Türkiye şampiyonluğu, Türkiye ikinciliği ile Türkiye üçüncülüğü ödüllerini kazanan Ares sporcuları 2017 şampiyonasının ilk yarışı için bugün start alacak.

Türkiye Triatlon Şampiyonası 2017’nin İstanbul ayağını oluşturan ve bugün (13 Ağustos Pazar) gerçekleşecek olan Kartal Traitlonu’na Ares Spor Kulübü’nden 4 sporcumuz katılıyor. Ares’in son 2 yıldır Türkiye şampiyonluğunu kazanan sporcusu Kemal Elektrikçi ile Türkiye ikincisi sporcusu ve ayni zamanda ironman olan Hüseyin Arhan 2017’de de Türkiye’de kürsüye çıkmayı hedefliyor. Ares’in uzun mesafedeki başarılı triatletleri olan ayni zamanda ironman sporcularından Cem Dağdelen ile Çağan Öztuna da Türkiye Triatlon Şampiyonası 2017’de ter dökecek.

İstanbul Kartal Triatlonu’nda sprint mesafede yarışacak sporcular 750 metre yüzecek, 20 kilometre bisiklet sürecek ve 5 kilometre koşarak en hızlı şekilde finişe ulaşmaya çalışacak.