Topu Şeytana Attı

Bedensel engelli bir kadına tecavüz ettiği öne sürülen zanlı iddiaları yalanlayarak sadece dokunduğunu söyledi. Zanlı, “Şeytana uydum” dedi

Girne-Esentepe bölgesinde 39 yaşındaki bedensel engelli kadına tecavüz ettiği öne sürülen 51 yaşındaki Abdulkadir Sönmez tutuklandı. İddiaya göre, engelli kadının komşusu olan zanlı Sönmez, evde kimsenin olmamasını fırsat bilerek kadının yanına gitti. Engelli kadına evin içerisinde tecavüz ettiği iddia edilen zanlı, engelli kadının annesinin olayı öğrenmesi ve polise şikâyet etmesi üzerine gözaltına alındı. Hakkında “Cinsel tecavüz” suçundan soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

ANNESİ ŞİKÂYET ETTİ
Duruşmada aktırılan bilgilere göre, 30 Ekim saat 16.30 sıralarında engelli kadının annesi Esentepe Polis Karakolu’nu arayarak şikâyette bulundu, zanlı Sönmez’in kızına tecavüz ettiğini ileri sürdü. Şikâyet üzerine hareket geçen polis, zanlıyı gözaltına alarak ortaya atılan iddialar ile ilgili sorguladı.

GİTTİM AMA YAPMADIM
Polise ifade veren zanlı, olayda adı gelen kadının sabah saat 08.00’dan öğlen 12.00’ye kadar belirli aralıklarla telefonla kendisini aradığını, onun çağırması üzerine eve gittiğini kabul etti. Tecavüz iddialarını yalanlayan zanlı, sadece dokunduğunu ancak ilişkiye girmediğini öne sürdü.

KANITLAR SÖYLEYECEK
Tecavüz iddialarını araştıran polis, zanlının ve kadının kıyafetlerini, her ikisinin kan örneğini DNA analizi için aldı. Zanlının engelli kadına tecavüz ettiğini iddia eden polis, bu yönde soruşturma yürütüldüğünü, kanıtların
laboratuvara gönderildiğini ve sonuçların henüz gelmediğini belirterek zanlının üç gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

TOPU ŞEYTANA ATTI
Mahkeme zanlının üç gün süre ile tutuklu kalmasına karar verirken, söz hakkı verilen zanlı Abdulkadir Sönmez, “Kız beni sabah 8.00’dan öğle 12.00’a kadar aradı. Eve gelmemi istedi. Zorlama yoktur. İlişkiye de girmedim, sadece dokundum. Şeytana uydum özür dilerim” dedi.

Kaynak: Star Kıbrıs