Meblağ Belli Oldu


Pazarlamacı olarak çalıştığı gıda şirketine ait ürünleri sattıktan sonra parasını çaldığı iddia edilen Metin Sakin hakkındaki soruşturma tamamlandı


Alayköy’de Pazarlamacı olarak çalıştığı Orundalı Trading LTD’de ait ürünleri sattıktan sonra parasını çaldığı iddia edilen Metin Sakin soruşturma amaçlı 6 gün tutuklu bulunduktan sonra dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

BİRÇOK FİRMA İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Duruşmada zanlı hakkındaki polis soruşturmasının tamamlandığı ve zanlının Kasım 2013 ile Haziran 2014 tarihleri arasında farklı tarihlerde çeşitli gıdaları satarak, 49 bin 110 TL nakit parayı çaldığı açıklandı. Polis, soruşturma amaçlı 35 firma ile görüşüldüğünü ve yetkililerinden de ifade alındığını söyledi. Zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini belirten polis, zanlının TC ve KKTC vatandaşı olduğunu ifade ederek teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme, yurtdışına çıkış yasağı, 5 bin TL nakdi teminat yatırması ve iki kefilin 50 bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Kaynak: Star Kıbrıs