MARKET ÇALIŞANI HIRSIZLIK YAPTI

Lefkoşa’da Yaman Market’te çalışan bir kasiyerin, müşterilerden aldığı 1500 TL’yi muhasebeye teslim etmeyerek çaldığı tespit edildi, söz konusu kasiyer tutuklandı.

Adı ve soyadının ilk harfleri İ.İ. (E-30) olarak açıklanan zanlının, 11-12 Nisan tarihlerinde marketin kasap reyonundan müşteriler tarafından alınan etlerin barkodunu kasadan okutmadan geçirmiş gibi yaparak müşterilerden aldığı toplam 1500 TL parayı market muhasebesine teslim etmediği tespit edildi. 

HABERDE GELİŞME 

Evrim Kamalı

Kıbrıs Manşet Özel Haber


Lefkoşa’da kasiyer olarak çalıştığı Yaman Süper Market’te müşterilerden tahsil ettiği paraları çaldığı gerekçesi ile tutuklanan zanlı İsmail İşler  mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Lefkoşa Adli Şubede görevli polis memuru Mehmet Salih Yavuz olayla ilgili bulguları aktardı. Yavuz zanlı İsmail İşler’in 11-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Lefkoşa’da kasiyer olarak çalıştığı Yaman Süper Market’te müşterilerin Kasap reyonundan almış oldukları ilk tespitlere göre 1500 TL değerinde et ürünlerinin barkotlarını okutmadan kasadan geçirerek temin ettiği paraları çaldığının tespit edildiğini söyledi. Yavuz mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında 2 yıllık hesap incelemesinin yapılacağını belirterek zanlının ilk nazarda 1 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Meltem Dündar soruşturma maksatlı zanlının 1gün süre ile polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi.