Kadın Kaçıran Kadın Teminata Bağlandı

Evrim Kamalı
KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER

Lefkoşa’da 3 yıldır arkadaşı olan evli kadını tehdit edip kaçırdığı gerekcesi ile tutuklanan zanlı Meliz Özatlı teminata bağlanmak üzere bugün Lefkoşa'da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Makemede mesele ile ilgili şahadet veren polis olayla ilgili bulguları aktardı. Polis huzurda bulunan zanlı Meliz Özatlı'nın 3 yıldır arkadaşı olan Z.B isimli kadını aracına dolaşmak için aldıktan sonra kendisine ayrılacağı kocasını ve çocuklarını birdaha görmeyeceğini ve kendisi ile yaşayacağını aksi takdirde elinde bulunan çıplak sevişme fotoğraflarını yayınlayacağı yönünde tehdit ettiğini söyledi. Polis zanlının daha sonra Z.B'yi Mağusa'da kiraladığı eve götürerek alı koyduğunu söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ve mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlamasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının ilerde görüşülecek davasında hazır bulunmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması, haftada bir gün en yakın polis karakoluna ispati vücut etmesi ve KKTC vatandaşı muteber bir sahısın 50 bin TL kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.