Tanga Don Hırsızı Mehmet Yakalandı

Evrim Kamalı
KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER

Geçtiğimiz gün toplumda büyük yankı uyandıran trafik kazasının esas iç yüzü bugün ortaya çıktı. Gazetelerde âlemden dönerken kaza yaptığı yazılan ve aracındaki kadın külotların resmi yayınlanan zanlı Mehmet Çetin’in âlem dönüşü değil de hırsızlık dönüşü kaza yaptığı ortaya çıktı. Zanlı tutuklanarak bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Alayköy Polis karakolunda görevli polis memuru Halil İbrahim Genç olayla ilgili bulguları aktardı. Genç huzurda bulunan zanlı Mehmet Çetin’in 9 Şubat 2016 tarihinde saat 16.00’da meydana gelen bina açma, hırsızlık, mülke tecavüz ve sarhoşluk suçlarına methaldar olduğunu söyledi. Polis zanlının alkollü olduğu sırada Alayköy’de faaliyet gösteren bir gece kulübünün açık olan kapısından içeri girerek, bar kısmından 167 TL değerinde 2 şişe içki çaldığını söyledi. Polis zanlının daha sonra dışarda konu yerde çalışan 2 konsomatris kadına ait çamaşır telinde asılı olan toplam 14 adet Tanga külotu çalarak olay yerinden kaçtığını belirtti. Zanlının daha sonra olay yerinin yakınlarında alkolünde tesiri ile kaza yaptığını belirten polis araçta bulunan külotların sorgusunun yapıldığını ve olayın ortaya çıktığını söyledi. Polis memuru Halil İbrahim Genç zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini ülkemizde öğrenci statüsünde bulunduğunu belirterek zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkemeden söz alan zanlı pişman olduğunu alkol tesiri altında bu suçu işlediğini belirterek özür diledi.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının öğrenci olmasından ötürü yurtdışı çıkış yasağı ve haftada 1 gün ispati vücut etmesi koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.