Survivor 2018 kadrosunu oluşturmaya devam eden Acun Ilıcalı, beklenen bombayı patlattı. Eski şampiyonları toplayacağını daha önce açıklayan Acun, yarışmanın en iddialı ismini yeniden kadroya aldı.

TV 8 ekranlarının merakla beklenen yarışması Survivor 2018 kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Daha önce adadan şampiyon olarak ayrılan Turabi’nin yeni sezonda da yarışmada olacağı öğrenildi. Survivor 2018 kadrosunda kimler var, Survivor All Star mı olacak Survivor Mix Star mı? gibi soruların cevabı belli oluyor.

Merakla beklenen Survivor 2018’de yarışacak ilk ünlü isim Turabi oldu. Daha önce iki kez Survivor’a katılan ve ikisinde de şampiyonluğa ulaşan Turabi üçüncü kez Survivor’a gideceğini sosyal medya hesabından Survivor All Star etiketiyle duyurdu. Acun Ilıcalı, daha önce ilklere sahne olacak dediği Survivor 2018’de Cumali Akgül’ün yarışacağını açıklamıştı. Survivor 2018’in detayları belli oluyor. Survivor 2018 için hazırlıklara başlayan Acun Ilıcalı yarışmacıları da belirlemeye başladı. Daha önce iki kez Survivor’a katılan ve ikisinde de şampiyonluğa ulaşan Turabi üçüncü kez Survivor’a gidiyor.

Haberi Sosyal medya hesabından paylaşan Turabi, yayınladığı videonun altına ‘3. defa Survivor mı? ‘İmkânsız…’ dedi gururum. ‘Riskli…’ dedi. Tecrübem, ‘Manasız…’ dedi. Mantığım, ‘Yine de denemeye değer’ dedi. Kalbim… ‘Seneye görüşürüz’ mesajını yazdı. 48 yaşındaki Ilıcalı ilk paylaşımında, “Survivor 2018’de bir ilk yaşanacak! Bir takım bugüne kadar yarışan isimlerden en öne çıkan All Star’lar” ifadelerini kullandı.

İkinci tweet’in de ise Ilıcalı, “Diğer takım yeni başvurulardan gelecek yepyeni Gönüllüler! All Star kadrosunu çok yakında açıklamaya başlayacağız” dedi. Geçtiğimiz hafta Beyaz Show’a katılan Ilıcalı Survivor 2018’in ilk yarışmacısının Iğdır’dan İstanbul’a yürüyen Cumali Akgül olduğunu açıklamıştı. Geçtiğimiz yıl ise Survivor 2017 şampiyonu gönüllüler takımından Ogeday Girişken olmuştu.