Sabah'ta yer alan habere göre 14 dansçısı ve beş orkestra üyesiyle birlikte İstanbul'a gelecek olan ünlü şarkıcı, kulisinde mutlaka Hindistan cevizi suyu veya soyulmuş Hindistan cevizi bulunmasını istiyor. Lady Gaga ayrıca, kulisine çedar peynirinden yapılmış küçük atıştırmalıklar da talep ediyor. Lady Gaga'nın Türkiye'de vereceği ilk konserden bazı detaylar ise şöyle:

* Avrupa turnesinin ilk konserini İstanbul'da verecek olan Lady Gaga, toplam 21 tır ile İstanbul'a gelecek.
* Ünlü şarkıcı, sahne kostümlerini 14 gardıropla getirecek. Lady Gaga, konser sırasında 30 saniyede kıyafetlerini değiştirebiliyor.
* Şarkıcının hayranları, konsere giderken en çılgın kıyafetlerini giyerek Lady Gaga'ya benzemeye çalışıyor.
* Konserden birkaç gün önce İstanbul'a gelecek olan Lady Gaga, geleneksel Türk hamamlarını ziyaret etmek istediğini de belirtti.
* Lady Gaga'ya turnesinde; orkestra üyeleri, dansçılar, yaratıcı yönetmenler, stilist ve teknisyenlerden oluşan 144 kişilik bir ekip eşlik ediyor.
* Konser için ortasında lounge alanı, soyunma kabinleri ve çeşitli bölmelerin yer aldığı bir sahne kurulacak. Dev sahnenin bir sonraki konser noktasına taşınması iki gün sürüyor. Ayrıca sahne şovu sırasında, dev bir bahçe ve 15 dev ağaç, 146 metrelik bir hortumla şişiriliyor.