Kıbrıslı Modacı Dizi Oyuncusu Oldu

Star TV’nin sevilen dizilerinden “Kiralık Aşk” a konuk olan Kıbrıslı modacı Raşit Bağzıbağlı, Nergis Kumbasar’ın hayat verdiği “Neriman İplikçi” karakterinin modacısı olarak dizide yer aldı



DİZİDE KENDİSİNİ OYNADI: Star TV’nin sevilen dizilerinden “Kiralık Aşk” a konuk olan Kıbrıslı modacı Raşit Bağzıbağlı, Nergis Kumbasar’ın hayat verdiği “Neriman İplikçi” karakterinin modacısı olarak dizide yer aldı

Mercedes Benz Fashion Week’te “Chic Hippie” isimli 2015-2016 İlkbahar-Yaz kreasyonunu görücüye çıkarmak için gün sayan Kıbrıslı modacı Raşit Bağzıbağlı, bu sefer farklı bir projeyle ekranlarda yer aldı.

Star TV’nin sevilen dizilerinden “Kiralık Aşk” a konuk olan Raşit Bağzıbağlı, dizide yine gerçek hayattaki karakteriyle rol aldı. Dizinin sevilen ve sosyal medyada en çok dikkat çeken karakterlerinden biri olan Nergis Kumbasar’ın hayat verdiği “Neriman İplikçi” karakterinin modacısı olarak diziye konuk olan Bağzıbağlı’nın rol aldığı bölüm dün akşam ekranlara geldi. Bağzıbağlı ve Kumbasar’ın sahneleri izleyenleri kahkalara boğdu.

Bağzıbağlı, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla diziye konuk olduğunu müjdeledi. Bir TV projesi için ilk kez kamera karşısına geçen Bağzıbağlı, çekimlerde oldukça eğlendiğini ve Nergis Kumbasar’ın profesyonel oyunculuğu sayesinde hiç zorlanmadığını ifade etti.