Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar: 
(21 Mart - 19 Nisan)
Gelecek günlere ait beklentileriniz gün boyunca ön planda olacak. Ayrıca arkadaşlar ya da sosyal gruplar içinde kendinizi iyimser bir yapıda bulabilirsiniz. Sosyal gruplar içinde bulunmak sizi mutlu edecek. Gelecek planlarını oluşturmak, ileriye ait organizasyonları kurgulamak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar: 
(20 Nisan - 20 Mayıs) 
İşinizle ilgili konular gün boyunca sizi meşgul edebilir. Hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Üstlerinizle ilişkileriniz gündeme gelebilir. Otoritenizi, statünüzü, prestijinizi sergileyebilirsiniz. Toplum önünde olmak, statünüzü, otoritenizi göstermek sizi mutlu edecek. 

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar: 
(21 Mayıs - 20 Haziran) 
Yabancı ülkeler ve kültürlerle ilgilenebilirsiniz. Hukuksal konularla ilgili işlemler sizi yorabilir. Eğitim ve öğretimizi bir üst seviyeye taşımak için istekli olabilirsiniz. Uluslararası konularla ilgilenebilirsiniz. Yayıncılık, medya gibi konular da bugün gündeme gelebilir.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar: 
(21 Haziran - 22 Temmuz) 
Borç, alacak konularıyla ilgili yapmanız gereken işler gündeme gelecek. Sigorta, vergi, veraset gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Gizemli konulara ilgi duyup, esrarengiz olaylara yönelebilirsiniz. Ortaklaşa gelirlerinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Kredi kartınızı dikkatli kullanmalısınız. 

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar: 
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Bugün yalnız hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ya da danışabileceğiniz biriyle adım atmak oldukça yararlıdır. İşbirliğine açık olmakta yarar var. Rakiplerinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Kontratlar, sözleşmeler üzerinde çalışabilirsiniz. Ancak imza atmak için acele etmemelisiniz. 

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar: 
(23 Ağustos - 22 Eylül) 
Detay gereken konular, hizmet içeren alanlarda çalışabilirsiniz. Çalışanlarla ilişkileriniz artacak. Günlük işlerinizdeki artış sebebiyle sağlığınızla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Diyetinize, egzersizlerinize ve kişisel hijyeninize özen göstermeniz gerekir. 

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar: 
(23 Eylül - 22 Ekim)
Yaratıcılığınızın, sanatsallığınızın öne çıkacağı bir günde bulunuyorsunuz. Hayattan zevk alacağınız şeyler gündeme gelebilir. Çocuklarınızla ilgili konularda bazı olayların somut bir biçimde ortaya geldiğini görebilirsiniz. Sinema, tiyatro ya da konsere gitmek için istek duyabilirsiniz. 

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar: 
(23 Ekim - 21 Kasım)
Ailenizle ilgili konularla ilgilenmek sizi çocukluk yıllarınıza götürebilir. Eski günlere, kendi derinliğinize, bilinçaltınıza inmek isteyebilirsiniz. Anneniz, babanızla ilgilenebilirsiniz. Eviniz, güvenliğiniz önem kazanacak. Gayrimenkuller üzerinde durabilirsiniz. Toprakla ilgilenmek iyi gelecek. 

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar: 
(22 Kasım - 20 Aralık)
Bugün öğrenme ve öğretme kapasiteniz artabilir. Yakın çevrenizdeki hareketlilik sizi heveslendirecek. Telefon konuşmalarıyla, mesajlar ve yazışmalarla iletişim hızınız artacak. Ancak ifadelerinize dikkat etmelisiniz. Etrafınızdaki kişilerin söylediklerine kulak vermeli, iyi bir dinleyici olmalısınız. 

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar: 
(21 Aralık - 19 Ocak) 
Gündemin en önemli maddesi, parasal konular, bütçeniz, banka hesabınız olacak. Kendinizi güvende hissetme ihtiyacınızı abartmamaya özen göstermelisiniz. Sahip olduğunuz değerleri korumak ve büyütmek için hareket edebilirsiniz. Aynı zamanda da büyük alışverişlerden uzak durmakta yarar var. 

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar: 
(20 Ocak - 18 Şubat) 
Ön planda olmak, kendinizi göstermek için şartlar bugünde devam edecek. Yeteneklerinizi sergilemekten çekinmeyebilirsiniz. Kişisel bakımınız, görünümünüzle ilgili değişikliklere gidebilirsiniz. Duygusal değişikliklere açık olduğunuz için, kararlı olmaya özen göstermelisiniz. 

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar: 
(19 Şubat - 20 Mart) 
Kendinizi sınırlanmış, kıstırılmış, hapsedilmiş hissedebilirsiniz. Her ne kadar iyimser enerjilerle hareket etseniz de, işlerin istediğiniz gibi gitmediğini görebilirsiniz. Direnmeyip, şartlara teslim olmalı, olayları akışına bırakmalısınız. Dinlenmek, yalnız kalıp geçmişi düşünmek için uygun bir günde bulunuyorsunuz.