Spor Yaparken Kalçası Patladı!

Spor salonunda egzersiz yapan Serena Beuford adlı kadın çömelme kalkma hareketlerini yaptığı esnada kalçası gürültülü bir şekilde patladı. Amerika'nın Boston kentinde yaşayan 27 yaşındaki Serena Beuford adlı kadın, spor salonunda çömelme kalkma hareketlerini yaptığı esnada kalçasındaki implantın patlaması sonucu komaya girdi. Serena Beuford, bir arkadaşı ile birlikte spor salonuna gitti.



Arkadaşının idmanı bittikten sonra, egzersiz hareketlerine başlayan genç kadın, instagrama yüklemek için arkadaşından yaptığı hareketleri videoya çekmesini istedi. Talihsiz kadın çömelme kalkma hareketlerini yaptığı esnada kalçası gürültülü bir şekilde patladı. Patlamanın hemen sonrasında yerde acı içinde kıvranan Beuford "kalçam gitti" diye bağırmaya başladı.




Beuford'un kız kardeşi Jackie yaptığı açıklamada; "Serena 162,5 cm'lik bir kalçaya sahip olmak için lisanssız bir doktora gitti. Bunu yapmasındaki amaç İnstagram'da ünlü olmak istemesiydi." dedi. Olayın sonrasında kalça implantını gerçekleştiren klinik hakkında soruşturma başlatıldı. Serena Beuford'u tedavi eden doktorlar yaptıkları açıklamada, talihsiz kadının vücudunda oluşan hasarın giderilmesi için çok yoğun bir tedavi sürecinden geçeceğini belirttiler.