Doktorlar Hastalığa Onun Adını Verdi
4 yaşındaki çocuğun benzerine hiç rastlanmayan hastalığına onun adı verildi. Küçük çocuk asla dikilemeyecek, yürüyemeyecek ve hatta emekleyemeyecek.

4 yaşındaki Milo Browne isimli çocuğun hastalığı o kadar nadir ki doktorlar hastalığa onun ismini verdi. Daily Mail'in haberine göre destek almadan oturamayan çocuk daima ailesine ihtiyaç duyuyor.

Asla dikilemeyecek, yürüyemeyecek ve hatta emekleyemeyecek olan Milo'nun midesi hassas olduğu için bağırsağına bağlı bir tüple besleniyor. Doktorlar 4 yaşındaki çocuğun hastalığının benzerini görmedikleri için "Milo'nun Hastalığı" diye adlandırıyorlar. Aile, Milo'da bir tuhaflık olduğunu 1 günlükken farketti. Kolları ve bacakları spazmatik bir şekilde duruyordu. Aile durumun şoktan kaynaklandığını ve zamanla düzeleceğini düşündü. Ancak değişmeyince soluğu hastanede aldılar. Kısacık hayatının neredeyse tümünün hastanede geçiren Milo'ya birçok hastalık için test yapıldı. Küçük çocuğun tedavi gördüğü hastalık, dünyada sadece 8 kişide görülüyor. Ancak doktorlar daha önce bu kadar ciddisini görmediklerini, hiç rastlamadıkları mutasyonlar geçirdiğini söylüyor.Milo kafasını kontrol etmek konusunda hala bir gelişme göstermediği için fizyoterapistler, çocuk büyüdükçe işlerin daha da zorlaşacağını düşünüyor. Ailesi Milo'nun hayatını kolaylaştıracak ekipmanı almak için maddi yardımları bekliyor.