Yakın Doğu Üniversitesi(YDÜ)İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin her dönem bölüm projeleri kapsamında Umut Eğitim ve Kültür Evi yararına düzenledikleri etkinlikler “Umut İçin Söylüyorlar” konseri ile devam ediyor.

YDÜ Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Niyal Öztürk,  Grup Frekans, Aşk’a Özlem, Eril Cambaz’ın sahne alacağı “Umut İçin Söylüyorlar” konseri yarın saat 21:00’de NarniaPub (Mısırlızade Sineması yanı) Lefkoşa’da gerçekleştirilecek.

YDÜ  İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Ufuk Altunç danışmanlığında, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinden Yılmaz Cüneyt’in bölüm projesi kapsamında düzenleneceği gecede katılımdan elde edilecek gelirin tümü Umut Eğitim ve Kültür Evi’ne bağışlanacak.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağlı Umut Eğitim ve Kültür Evi, tedavisi tamamlanmış veya tedavisi halen devam eden dernek üyesi çocuklara ve gençlere yönelik okul takviye dersleri, müzik dersleri, psikolojik destek ve birçok kültürel aktiviteler gerçekleştiren ve kar amacı gütmeyen bir kuruluş olarak hizmet veriyor.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nden, Umut Eğitim ve Kültür Evi’nden ve konser girişinden alınabilecek biletlerin ederi 10 TL olup, daha fazla bilgi 05338255544 ve 05338307212 numaralı telefonlardan ve https://www.facebook.com/events/469185743180369/?fref=ts linkinden edinilebilir.