Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa

İSMET EZEL – mağusa haber ajansı

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Kaya Artemis’te sahne alan Volkan Konak 1.500 kişiye müzik ziyafeti sundu.

Konak ,bütün bayramlar kıymetli milli , dini tüm bayramlarımız kıymetli, 30 Ağustos zafer bayramımız kutlu olsun dedi.



Ülkemiz sevgisiz ve kırık dönemlerden geçiyor, yüzümüz düşmüş ama biz ısrarla ayak direyeceğiz, sanatın bir işlevi de umut ve neşe vermek. Biz düğün yapmıyoruz, insanlara umut ve neşe veriyoruz. Biz gözyaşlarımızı içimize akıtsak da mesleğimizi icra etmeye devam ediyoruz dedi.



Halk türküleri ala carte restaurant gibi Repertuarında halk türkülerine ağırlık veren Konak, türküleri ala carte restaurantta yemek yemeye benzetti. Fast food değil. Kolay tüketilmez, uzun solukludur ölümsüzdür, İnsan kokan toprak kokan türkülerimiz var bizim dedi.

Uçak Korkumu Kıbrıs ile yendim.

Kıbrıs sayesinde uçak fobisini yendiğini anlatan Konak, Uçağa binemezdim, Kıbrıs’a gide gele bunu yendim dedi.

Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa İzmir Marşını da okuyan Konak salon ile bütünleşti ve bütün salon ile “Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa dedi ve ayakta söylenip alkışlandı.



Herşarkı arasında salon ile de konuşan Konak çok beğenildi.”mezarımda çınar olura taş maş istemem” dedi .

Mağusa limanını şehrin adına uygun olarak okudu ve magosa demedi.

Vefat eden sanatcıların fotoğrafları ekranda gösterildi ve bazı şarkılar için de ekrandan gösteri düz ve hareketli olarak geçti.

Allı turnam,ah gülüm gülüm,yiğidim aslanım burda yatıyor,ege zeybeği,izmir marşı,maçka yolları,cerrahpaşa mağusa limanı,cemalım,bir oh çeksem,urfanın etrafı,yalan dünya , gibi şarkıları seslendirdi.