TELSİM’DEN TELEFON ALACAKLAR DİKKAT!

Telsim Shop’tan 24 ay taahhütle 2 bin 500 TL değerinde telefon alan Halil Söylemez, telefonu alıp alacağına pişman oldu

KKTC Vodafone Telsim abonesi Halil Söylemez, 24 ay taahhüt sözü ile aldığı Samsung Note 5 marka telefonun çilesini 3 aydır çekiyor.

Yaklaşık 3 ay önce Gazimağusa Salamis Telsim Shop’tan 24 ay taahhüt sözü ile Samsung Note 5 marka telefon alan Halil Söylemez, telefonu kullanamadığı halde her ay 280 TL taksitini ödüyor.

Daha aldığı sırada arızalı olduğunu ve telefonu değişmek istediğini Telsim Shop’ta çalışanlara ilettiği halde, “Telefonu teknik servise gönderelim” cevabıyla karşılaşan Halil Söylemez, 3 ayda iki kez telefonu teknik servise gönderdiği halde “telefon halen aynı sıkıntıyı veriyor.” dedi.

Kendi paramızla rezil oluyoruz” diyen Söylemez, piyasa değeri 2500 TL civarında olan Samsung Note 5 marka cep telefonunu arızası nedeniyle kullanamadığını belirtti.

Telefonu alırken ağır sözleşme kuralları belirtildiğini ve vatandaşın paket abonesi olması gerektiğinin, başka türlü telefon verilmediğini de söyleyen Söylemez, “Bu şekilde her ay vatandaştan 280 TL para alıyorlar, bir sorun olduğu zamanda teknik servise göndeririz diyerek aylarca, haftalarca vatandaşı bekletiyorlar.” dedi.




................................................