SİMGE’DEN “MİŞ MİŞ”Lİ KONSER...

(MHA)…Bu yazın en popüler şarkılarından 'Miş Miş' ile müzik listelerinde zirvede yer alan Simge, önceki akşamGazimağusa’nın gözde mekanlarından olan Lions Garden’da sahne aldı.

Bib Bip, Misafir ve Vicdanın Affetsin gibi akıllara kazınan şarkılarıyla, güzelliği kadar başarıları ile de adından söz ettiren ‘Simge’ 2015 yaz aylarının hit’ leri arasında yer almaya aday yeni teklisi ‘Miş Miş’ ile Lions Garden’da dinleyicilerle buluştu.

Yaz aylarında radyo,tv ve gece kulüplerinde en çok çalan şarkılar arasında yer almaya aday olan ‘Miş Miş’ i dinleyenler kıpır kıpır,eğlenceli söz ve müziği ile yerlerinde duramadı. Oldukça hareketli bir konser veren Simge’nin sarkılarına tüm dinleyicileri eşlik etti.

Yoğun bir kalabalıkla karşılanan Simge yaklaşık 1 saat sahnede kalarak hit şarkılardan oluşan repertuarı ile eğlenceli bir gece yaşattı.

Sahnede danslarıyla ve hareketli tavırlarıyla dikkat çeken Simge Sağın, sesi ve sevecen tavırlarıyla hayranlarından tam not almayı başardı. ’Miş Miş’ adlı şarkısıyla sahneye çıkan Sağın, gece boyunca eğlencenin ritmini bir an olsun düşürmedi. Gecede Demet Akalın, Ayşe Hatun Önal gibi sanatçıların yaza damgasını vuran şarkılarını da seslendiren Simge, yaklaşık 500 hayranıyla şarkıyı hep birlikte söyledi.(MHA)