North Cyprus Cancer Charity Trust Derneği’nin Girne Akçiçek Hastanesi’ne cihaz bağışları sürüyor. Hastaneye kısa süre önce, kanser öncüsü lezyonların erken teşhisi yanında kanser ile benlerin takibinde kullanılan bilgisayarlı dermatoskop cihazı bağışlayan North Cyprus Cancer Charity Trust Derneği, bugün de efor ile elektro şok cihazları bağışladı.

Saat 12:00’de Girne Akçiçek Hastanesi’nde gerçekleşen törende, cihazlar dernek Başkanı Angela Hamsan tarafından Akçiçek Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Salih Beyoğlu’na teslim edildi.

Akçiçek Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Salih Beyoğlu yaptığı konuşmada, Cancer Charity Trust Derneği’nin çalışmalarından övgüyle bahsederek, her fırsatta hastaneye katkılarda bulunan derneğin bugün de efor ile elektro şok cihazları bağışladığını kaydetti.

Derneğin hastanede görevli bir terapisti kanser hastalığıyla ilgili, yurtdışında düzenlenen bir  kursa gönderdiğini de belirten Beyoğlu,  derneğe yapmakta oldukları anlamlı katkılar için şahsı, hastane personeli ve tüm hastalar adına teşekkür etti.

North Cyprus Cancer Charity Trust Derneği Başkanı Angela Hasman da, hastaneye yapmakta oldukları bağışlardan duydukları memnuniyeti belirterek, bunların gerçekleşmesini sağlayan dernek üyelerine teşekkürlerini sundu.