MERSİN’den YENİİSKELEYE BÜYÜK YARDIM

Kıbrıs Manşet Özel Haber

Yeniiskelede faaliyet gösteren ve son 3 yılda KKTC Kickboks şampiyonluğunu kesintisiz alan İskele Tatlı Spor Kulübünün inşaatı devam eden spor tesisleri içerisindeki Kapalı spor salonunun çatısı için de sponsor bulundu.

TÜM SPOR MALZEMELERİ ADANA’DAN

Geçtiğimiz günlerde İskele Tatlı Spor Kulübü Başkanı Ömer Tatlı ile Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Elbasan, Adana Büyük Şehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Belediye Başkanı Danışmanı Yusuf Baş’ı ziyaret etti. Ziyarette, İTSK’nın tüm spor malzemeleri Adana Belediyesi tarafından karşılanacağı sözü verildi.

 

SPOR TESİSLERİNİN KALAN İHTİYAÇLARI MERSİNDEN

İskele Tatlı Spor Kulübü Başkanı Ömer Tatlı ile Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Elbasan’ın Adana’dan sonra giderek görüştükleri Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da spor tesislerinin kalan inşaatının Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağının müjdesini verdi.





BURHANETTİN KOCAMAZ İSKELE’DE

İskele Tatlı Spor Kulübü Spor tesisleri inşaatının kalanını yaptırmayı Mersin Büyükşehir Belediyesi adına üstlenen Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz geçtiğimiz hafta içerisinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gelerek hem tesisleri yerinde inceledi hem de İskele Tatlı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Elbasan’ın evine misafir olarak Demokrat Parti İskele Milletvekili olduğu dönemde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Merhum Ahmet Elbasan’ın adını taşıyan Kapalı Spor salonunun biran önce bitmesi için elinden geleni yapacağını tekrardan teyit etti.