ADIYAMANLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ İLE KIBRIS TÜRK PLATFORMU MESAJ YAYIMLADI

KKTC ÜLKÜ OCAKLARI BAYRAMIN 2. GÜNÜ BAYRAMLAŞACAK

 KKTC Adıyamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ve Kıbrıs Platformu Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

KKTC Adıyamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Hüseyin Kayalar mesajında, bayramların milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günler olduğuna işaret ederek tüm halkın Kurban Bayramı’nı kutladı.

Kayalar mesajında, “Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Kıbrıs Türk Platformu Basın Sözcüsü Hüseyin Alaysa da, Kıbrıs Türk halkının, mensuplarının ve tüm Müslüman aleminin, mübarek kurban bayramını kutlayarak, sağlıklı, mutlu ve barışın hakim olacağı nice bayramlar temenni etti.

ÜLKÜ OCAKLARINDA BAYRAMLAŞMA

Bu arada, KKTC Ülkü Ocakları, Kurban Bayramı nedeniyle, 16 Ekim Çarşamba günü bayramlaşma töreni düzenleyecek.

KKTC Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nden verilen bilgiye göre, Genel Başkan Adem Yurdagül ve Genel Merkez Yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek bayramlaşma töreni, KKTC Ülkü Ocakları Genel Merkez Binası’nda saat:13.00’de başlayacak.