Komşusu: Acıtasyon yapılıyor !

Girne Belediyesi’ne gelen bir ihbar üzerine ortaya çıkan 15 yaşında bir genç kızın, 2 yaşındaki çocuğuyla pislik içindeki evde yaşadığı haberi tüm ülkede tepkiyle karşılandı. Üstelik bu genç kız 5 aylık da hamile.

Kıbrıs Manşet’e ulaşan 15 yaşında çöp evde yaşayan kızın komşusu 3 yıldır aynı apartmanda oturduklarını ve halkımız tarafından bu kız hakkında bilinmeyen çok şey olduğunu belirterek basında çıkan haberlerde acıtasyon yapıldığını ileri sürdü.

Komşusu, 3 yıldır aynı apartmandayız. Bizler gereken desteği verdik, annelik babalık yapmaya çalıştık ancak yardımcı olamadık. Bu kız gayet sağlıklı ve eli ayağı tutan bir kız, evin bu şekilde olması bu kızın ayıbı, kendisi temiz bir kişi olmadığından bu şekilde yaşamak zorunda kaldı. Bu pis kokuyla beraber de 3 yıldır biz yaşamak zorunda kaldık dedi.

Komşusu, şimdi halkımız soruyor, 15 yaşında bir kız çocuğu var ve hamile...yalnız yaşıyor...üç yıldır görüyorsanız biliyorsanız niçin sustunuz...bu kızın geleni gideni yokmuydu...dikkatinizi çeken size normal gelmeyen bir bişey olmadı mı? böyle bir kız benim komşum olsa dikkatimi çeker...konuşurum kimdir noluyor diye sorarım yani diyecek halkımız ve Aynen dediklerinizi tek tek ben ve çevre yaptık inanın, ama demek ki karşımızdaki kişiler ailesi de dahil çok şey yaşandı ki bunları da burada anlatılamayacak kadar derin konular şeklinde konuştu