KKTC’deki FETÖCÜ GENÇ’e referans olan üst düzey bürokrat kim ?

Kıbrıs Manşet Özel Haber

Türkiye Cumhuriyetindeki 15 Temmuz kalkışma hareketi sonrası başlayan FETÖ Terör Örgütü soruşturmasında Türkiye’deki tutuklamalar ve Kıbrıs’taki askeri personel tutuklamalarından sonraki ilk sivil tutuklama geçtiğimiz gün gerçekleşti.

Lefkoşa’daki işyerinde tutuklanan Osman Adsız ile Selçuk Genç sonrası gözler KKTC’deki operasyonlara çevrildi. Kıbrıs Manşete ulaşan güvenilir kaynaklar devlette halen üst düzey görevlerde bulunan bazı şahısların da önümüzdeki günlerde tutuklanacaklarını belirtti.



SELÇUK GENÇ KİMİN REFERANSIYLA DOKTORAYA BAŞLADI

Geçtiğimiz gün FETÖ üyesi olduğu iddiası ile tutuklanan Selçuk Genç’in doktora eğitimine başlaması için KKTC Din İşleri Dairesi Başkanı Talip Atalay’ın referans mektubu verdiği iddiaları gündeme bomba etkisi yarattı. Kıbrıs Manşete bilgi veren kaynaklar Talip Atalay’ın Selçuk Genç için referans mektubu yazdığını belirttiler ve bu mektubu okuyucularımızla paylaşmamız için bizlere ilettiler.

GÖZLER TALİP ATALAY’A ÇEVRİLDİ
30 tane FETÖ Örgüt evinden sorumlu olduğu iddiasıyla tutuklanan Selçuk Genç’in doktora eğitimi için referans mektubunu verdiği iddia edilen Talip Atalay’ın bu konuda açıklama yapıp yapmayacağı merak edilirken; Atalay ve birlikte hareket ettiği yakın üst düzey bürokrat arkadaşlarının da tutuklanıp tutuklanmayacakları merak ediliyor.