Güzelyurt Belediyesi, geçen yıl haziran ayında  Kanser Hastalarına Yardım Derneği ile birlikte “Geri dönüşüme gönderelim kanser hastalarına umut olalım” sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında bugün bağış etkinliği düzenledi. 

Kapalı Çarşı’da saat 11.00’da başlayan etkinlikte kanser hastalarının ilaç, bakım ve bunun gibi ihtiyaçların karşılanması için vatandaşların az giyilmiş veya kullanmadığı kıyafetlerin bağışlanması çağrısında bulunuldu.

Güzelyurt Belediyesinden verilen bilgiye göre, 11.00-14.00 saatleri arasında yapılan etkinliğe Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, UBP Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, Belediye Müdürü Süleyman Aldağ, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 

Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nin Güzelyurt Belediyesi’nin düzenlediği kampanyanın yoğun ilgi görmesi nedeniyle Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Belediye Müdürü Süleyman Aldağ, Meclis üyelerine teşekkür ettiği etkinlikte birçok duyarlı vatandaş kıyafet bağışında bulundu. 

Kapalı çarşıda çocuklara yönelik oyun, yarış, sihirbaz gösterileri ile gelen konuklara mini bir konser dinletisi de sunuldu ve eğlence düzenlendi. 

ÖZÇINAR

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar etkinlikte yaptığı konuşmada, paylaşmanın önemine vurgu yaparak, vatandaşların yaptığı kıyafet bağışının yeni umutlar demek olduğunu ifade etti. 

Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ni özverili çalışmalarından dolayı kutlayan Özçınar, kampanyanın devam ettiğini belirtti ve ve vatandaşların bu kampanyaya duyarlı olmaları çağrısında bulundu. 

KOCAİSMAİL

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail de Güzelyurt Belediyesi’ne teşekkür ederek, bugün şölen havasında gerçekleşen bağış etkinliği sayesinde vatandaşların gösterdiği duyarlılıktan duyduğu memnuniyeti ifade etti

Kampanya kapsamında giyilmeyen ve/veya kullanılmış kıyafetler ve tekstil ürünler Kapalı Çarşı’daki bağış noktasına bırakılarak karşılığında teşekkür sertifikası veriliyor.

Haziran 2017’den  itibaren vatandaşların bugüne kadar getirdiği kıyafetlerin çok yüksek tonajlara ulaştığı kaydedildi.