Gençleri ‘Allah’ Korudu
Alagadi Kavşağı yakınlarında, sağa meyilli virajda kontrolden çıkan otomobil, toprak sete çarptıktan sonra takla atarak durabildi... Kazada biri 19, diğeri 21 yaşında olan iki genç kız hafif yaralandı

Girne-Esentepe anayolu Alagadi Kavşağı yakınlarında, dün akşam saatlerinde direksiyon hakimiyeti kaybedilen otomobil yoldan çıktı, toprak sete çarptıktan sonra takla attı. Araç, tavanı üzerinde durabildi. Kazada iki genç yaralandı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre kaza, saat 19.30’da Hatice Şahin (19) yönetimindeki LN 758 plakalı otomobilin Alagadi Kavşağı yakınlarında, sağa meyilli virajda kontrolden çıkması sonucu meydana geldi. Yoldan çıkan araç toprak sete çarptıktan sonra takla atarak tavanı üzerinde durabildi.

Yürekleri ağza getiren kazada sürücü ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Buse Gülköse (21) hafif yaralandı. Yaralılar, olay yerinde çağrılan ambulanslar ile Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kıbrıs: Mehmet KARA