GAÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ, KARAOĞLANOĞLU İLKOKULUNDA ÜLKELERİ TANITTI

Girne Ameirkan Üniversitesi (GAÜ) Eğitim Fakültesi 2016-2017 Akademik Döneminde; Okul Öncesi Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği, İngilizce Öğretmenliği ve Bilgisayar Öğretmenliği Bölümlerinde Yürütülen Topluma Hizmet Ugulamaları dersleri kapsamında, GAÜ’nün 2017 yılı “Çocuk ve Sevgi” teması çerçevesinde, uygulamalarına devam ediyor.

Akademik yıl içerisinde planlanan projelerden olan, “Okullarda Eğitim; Ülkelerin Tanıtımı” projesi, Girne Bölgesinde bulunan Anaokulu ve İlkokullarda, GAÜ bünyesinde ki uluslararası öğrenciler tarafından ülkelerinin tanıtımını yapacakları etkinlikler olarak düzenlendi. Proje Eğitim Fakültesi Topluma Hizmet Uygulamaları ve GAU Multicultural Center’ın ortak projesi olarak düzenlendiği belirtilen açıklamada, projeye Karaoğlanoğlu İlkokuluyla devam edildiği belirtildi. Nijerya, Hindistan ve Ürdün olamak üzere 3 ülkenin kültürlerinin tanıtıldığı etkinlikte, görsel resimler ve çocuklarla birlikte müzik, dans gösterisi yapıldı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, projenin gelecek haftalarda da devam edileceği belirtilirken, GAÜ Eğitim Fakültesi’nin toplumsal sorumluluğu yüksek öğretmenler yetiştirdiği ve 2016-2017 Akademik dönemdeki sloganklarının ise “Umut var Ve Hep Olacak” olduğu ifade edildi.