Lefkoşa’da dün meydana gelen trafik kazasında Enver Şoföroğlu isimli araç sürücüsü görevi başındaki trafik polis Kazım Sevinç’in kullanımındaki polis motosikletine çarptı. Çarpma sonucu motoru ile birlikte savrulan Sevinç ağır yaralandı. Sevinç, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip Yoğun Bakım Servisinde müşahede altına alındı. Polis memuru Sevinç’in yaralanması nedeni ile Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, Lefkoşa Polis Müdürü Barbaros Savaşçı ve birçok meslektaşı hastaneye geldi. 

DİKKATSİZCE DAVRANDI, POLİSİ YARALADI 
Necmettin Erbakan Caddesi üzerine saat 13.00 sıralarında meydana kaza, Enver Şöforoğlu’nun yönetimindeki BK 211 plakalı aracı Akçasu sokak kavşağına geldiği zaman düz gelmekte olan araçlara öncelik hakkı vermeden sağa dönüş yapıp, karşı istikametten gelmekte olan Kazım Sevinç yönetimindeki RHA 3222 plakalı motosikletin önünü tıkaması ve çarpması sonucu gerçekleşti. 

YOĞUN BAKIMA ALINDI 
Kaza sonucu ağır yaralanan Polis Memuru Kazım Sevinç kaldırılmış olduğu Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip Yoğun Bakım Servisinde müşahede altına alındı. Sevinç’in üç kaburgasının kırıldığı, ciğerinde yırtık oluştuğu öğrenildi. Hastanede tomografisi çekilen Sevinç’in başına ciddi bir darbe almadığı belirlendi. 

MESLEKTAŞLARI HASTANEYE AKIN ETTİ 

Polis memuru Sevinç’in yaralanması nedeni ile Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, Lefkoşa Polis Müdürü Barbaros Savaşçı ve birçok meslektaşı hastaneye geldi. Gürler ve Savaşçı Sevinç’in durumunu yakından gözlemledi.

Kaynak: Star Kıbrıs