BOZKURT'un TESBİTİ BAZILARINI UTANDIRACAK !!!

Kıbrıs Manşet Özel Haber

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanlığı da yapmış olan, Gazeteci - yazar ve sanatçı kişiliğiyle de tanınan Orkun Bozkurt, Gazimağusa Devlet Hastahanesinde tanık olduğu duyarsızlığı tarih ve saat tesbiti de yaparak sosyal paylaşım sitesi Facebooktaki kişisel sayfasından duyurdu.



 

Orkun Bozkurt çektiği her fotoğrafı tarih ve saatle delillendirerek insanlarımızın duyarsızlığına işaret etti , duyarsız insanlarımızın engelli vatandaşlarımıza karşı işledikleri utanç verici suçlara dikkat çekti. Fotoğrafların yayınlanmasından sonra gelecek utançlar , yapılacak ititrazlar elbette olacak ama bu neyi değiştirecek . BİZ YİNE DE PAYLAŞARAK GÖRMELERİNİ SAĞLAYALIM. BELKİ BAŞKA SEFERE DUYARLI OLMAYA ÇALIŞIRLAR , ENGELLİLERE KENDİLERİNİN DE ENGEL OLMAMALARI GEREKTİĞİNİ ALIŞIRLAR.....



 

Orkun Bozkurt sosyal paylaşım sitesi Facebooktaki kişisel sayfasından yaptığı paylaşımda Engelli park yerlerine park etmiş araçların sahiplerinden bazılarının engelli olup itiraz edebileceklerini de öngörerek bu ihtimale karşılık da engelli vatandaşların araçlarına engelli olduklarını belirten işaretler takmalarının gerekliliğine de dikkat çekti.